Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Tänään minulla oli päälläni...

Kirjoittanut: Mariel (Nimetön)
 • Lähetetty: 21.03.2007 15:03
Kimaltava vihree toppi, jonka päällä on musta pitsinen t-paita. Musta nilkkoihin asti pitkä jakku (jotain pitsineuletta). Mustat samettihousut ja tyllikankainen minihame. Maiharit. Ja koruja.
Kirjoittanut: Mariel (Nimetön)
 • Lähetetty: 21.03.2007 15:04

Lainaus: raavittu

menen koe-esiintymäänMinne?
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 21.03.2007 20:51
Hoho, kipeä kun olen, nappasin vain kaapista vanhat mustat housut, joissa totesin edelleen killuvan monta kiloa romumetallia, vedin ne jalkaan ja puin päälleni liian ison lohikäärme-t-paidan. T-paita, minulla!
Kirjoittanut: Swanette (Nimetön)
 • Lähetetty: 21.03.2007 20:58
Tällä hetkellä minulla on pitkä samettihame (olen rakastunut siihen) sekä pitkähihainen paita, jossa on joitain koristeellisia printtejä. Kaulassa roikkui vielä äsken varmaan sata erilaista riipusta, kun pidin niitä varmuuden vuoksi jonkinlaisina onnenamuletteina yo-kirjoituksissa. Olen hassu.
Kirjoittanut: Kuunsilta (Valokuvavastaava)
 • #205
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 21.03.2007 21:50
mörkö-yöpaita ja vaaleanpunaiset pyjamahousut, jossa on vihreitä lepakoita ja IIKS -tekstejä kiitos kuumeen
Kirjoittanut: Sharwynn (Nimetön)
 • Lähetetty: 21.03.2007 22:08

Lainaus: Kuunsilta

vaaleanpunaiset pyjamahousut, jossa on vihreitä lepakoita ja IIKS -tekstejäKuulostavatpas tutuilta, minulla on sellaiset mustat joissa tosiaan myös vihreitä lepakoita ja pinkkejä iiks-tekstejä ja hämähäkinseittejä. Ihanat
Kirjoittanut: FilthyMannequin (Aktiivi)
 • #207
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 21.03.2007 22:11
Musta huppari, mustat "erikoiset" housut, jossa sivussa joku nyöritysjutun näkönen homma, ja vetoketju lahkeessa, niittivyö, ketjut ja tämmöstä iha tavallista. :> Eilen äiti oli löytäny tän mun hupparin jostain. Jesh..
Kirjoittanut: bjorkmus (Jäsen)
 • #208
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 21.03.2007 22:28
Tänään minulla oli uudessa profiilikuvassa näkyvät vaatteet. Uuden kamerakännykän saamisen riemuja! Eli musta angoravillapaita, mustat sukkahousut ja mustavalko/punavalko-ruudullinen Backstreetin hame. (Hamonen taas aiheutuu siitä riemusta, että asun lähellä Backstreetin outlet-myymälää...) Suurinpirtein noin goottiuskottava olen arkipäivisin. Eli en kovin.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 22.03.2007 02:03
Frendin synttäreille lähdössä käveleen nyt! Kello 2 yöllä! Pitää Pukinmäestä Pihlajamäkeen kävellä. (tiedän onneks oikopolun)
Eli päällä on hyvin yksinkertaiset kuteet: Musta, pitkä hame johon laitoin killumaan kaikenmoista metallia, hameessa 2 mustaa vyötä; 2-rivinen pyramidiniittivyö ja ylempänä sellanen 2-rivinen vyö jossa pitkät piikit. Sit musta pitsipaita jonka päällä se kaikkien omistama Mortician musta vyötärökorsetti. Yleensä mulla roikkuu vähintään 4 pitkää/keskipitkää riipusta kaulasta, nyt on vaan 2 mustaa piikkipantaa päällekkäin. Alempana tosi pitkillä piikeillä varustettu panta ja ylempänä vähän lyhemmillä piikeillä. Hiukset laitoin taas ylös ponnarille ja kiinnitin sen pitkän, punamustan lisäkkeen hainhampaalla siihen. (sama joka mulla oli maanantain miitissä) Jalkaan laitan ruskeemustat maiharit (ruskee niin tummaa ettei näy tuolla keskellä yötä) ja sit nilkkoihin asti oleva musta nahkarotsi niin eiköhän se siinä olekkin...
Kirjoittanut: MrLuckarin (Aktiivi)
 • #210
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 22.03.2007 06:22
mustaa mustalla linjalla pysytään.
on aamu joten päällä jotain kevyempää.

-mustat collegehousut, käytössä likaantuneet, pesun tarve ilmeinen
-musta t-paita, puhdas
-musta hihaton kauluspaita
-nahkaliivi, nyörillinen
-silmälasit, puhtaat
-kampaus taakse, ponnarilla
-ei sukkia

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 8 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit