Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Unelmiesi päivä tai yö- kilpailu ratkennut !!!!

  Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
  • #1
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 26.02.2009 14:31
  Olen nyt oman käden oikeudella päättänyt tämän kilpailun, ja voittajaksi julistetaan: DeatlyNightshade !
  Laitahan vaikka mulle yksärinä osoitettasi, niin patistan Ninniä lähettämään sinulle palkinnon ! Onnea vielä
  Kirjoittanut: Polyunsaturated Doll Blood (Aktiivi)
  • #2
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 26.02.2009 20:01
  Onnea voittajalle
  Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
  • Lähetetty: 28.02.2009 10:18

  Lainaus: poison

  Olen nyt oman käden oikeudella päättänyt tämän kilpailun

  Aika hyvin sattui, kun just eilen ylläpitäjän kaa oli asiasta puhe et se äänestys lopetetaan (selvänäkijäkö siusta on tullunna?)

  Lainaus: poison

  DeatlyNightshade !
  Laitahan vaikka mulle yksärinä osoitettasi, niin patistan Ninniä lähettämään sinulle palkinnon ! Onnea vielä

  O N N E A!!!!!!!!! Voit laittaa suoraan mullekin yhteystiedot, niin laitan sit tuleen listan mistä voit valita tän kyseisen goottiaiheisen seinälipun! (Mulla kun korjattiin netti eilen niin pääsen koko ajan foorumille, ei tarvi enää Poisonilta udella et mitä tääl tapahtuu )

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit