Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Luovat ja taiteelliset Tuliakvarelliin.

  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 14.03.2006 00:03
  Usein goottius ja taiteellisuus kulkevat somasti käsikynkkää. Nyt Gootti.net:in keskustelulauta ja taiteilijain keskustelufoorumi Tuliakvarelli nylkyttävät ja nilkuttavat kohti yhteistä, upeaa ja molemminpuolista Glooriaa. Tästä mahtipäivästä lähtien Gootti.net:in keskustelufoorumi ja Tuliakvarelli ovat solmineet keskenään diplomaattisuhteet.

  Kaikkia Foorumin taideihmisiä kehotetaan jalkautumaan osoitteessa www.shinatrya.net/forum sijaitsevaan Tuliakvarellin taideyhteisöön. Tuliakvarellissa kadutkin ovat kultaa...
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 20.11.2006 14:54
  Tuliakvarelli on foorumina lopettanut toimintansa. Älkää siis menkö Tuliakvarelliin tai muuten tapahtuu kauheita.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit