Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Gootit Keittiössä

  Kirjoittanut: Wednesday (Jäsen)
  • Lähetetty: 08.03.2009 00:28
  Apropoo.. Ahkerana keittiönkäyttäjänä pälkähti tuossa (kesken leivonnan) mieleeni, että mitenkähän aktiivisia ruoanlaittajia täältä löytyy? Eli millainen lienee nykygoottilainen kööki? Kokkaatteko itse, suositteko eineksiä, vai ehkä lähipizzerian kanta-asiakasetuja?
  Onko ruokahetki itsessään nautinnollinen, kolmemetrisen pöydän päässä säännöllisesti suoritettava rituaali joka kruunataan mustalle samettiliinalle katetuin pöytähopein ja kristallilasein hopeakynttelikköjen valaistessa vuosikertaviinejä, vai napataanko vaan tilanteen mukaan jääkaapista naamaan mitä käteen sattuu ja pyyhitään majoneesi suupielistä sitten ruuhkabussissa?
  Itse yritän aina kotona tehdä ruokahetkestäni rauhallisen seremonian, katan yksinkertaisesti vain lasin, lautasen ja puikot (joskus haarukan tai lusikan), enkä kiirehdi syödessäni. Asun yksiössä eikä erillistä ruokailutilaa ole, joten olkkarissa syön. Pöydällä on aina punainen samettiliina.
  Ahkerilta kokkaajilta/leipureilta pitää vielä kysyä, että näkyykö annoksissanne se oma "pimeän" häivähdyksensä, ja jos, miten? Ovatko tietynväriset ruoka-aineet valttia, vai kokkaako joku vain, sanotaan nyt vaikka, romanialaisittain? Itsellä on aina vastustamaton halu kuorruttaa esim. mokkapaloille hämähäkinseittiä tai kietoa tuliaisleipä prameaan pitsipakettiin. En ainakaan suoralta tassulta oleta meidän kuorruttavan leivoksiamme barbie-pinkiksi (korjatkaa jos olen väärässä)?
  Myönnän, että tuo hämähäkinseittikuorrutus menee vähän (köh köh..) halloween -osastolle, mutta kun se vaan on niin hienon näköistä että entä sitten? ..synttärikakussani oli lepakoita
  Kirjoittanut: Berzerker (Aktiivi)
  • #2
  • Arvo: Mahtigootti+
  • • Muokkasi: Berzerker
  • Lähetetty: 08.03.2009 02:14
  Henkilökohtaisesti en ole koskaan linkittänyt goottiutta ja keittiötä yhteen...
  Mutta muutoin olen innokas kokkailemaan ja kokeilemaan uusia reseptejä... Pitäisi kokeilla jotain Lammas-currya ja pitäisi päästä käyttämään tamarindi-mehu ennen kuin menee pilalle..
  Ja jos jotenkin ''pimeyteni'' näkyy ruuissa, niin tulisuus

  Lainaus: Wednesday

  ..synttärikakussani oli lepakoita

  Ajattelin itsekseni ennen lukemista että mitenköhän nyt sitten kokataan goottimaisesti?
  Heitetään kumisia silmämuni, lepakoita ja hämähäkkejä koristeiksi ruokiin.
  Kirjoittanut: Sanctus Sanctorum (Biomechanoid)
  • #3
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 08.03.2009 10:23
  Täältä löytyy aikalailla samanlainen topikki.
  Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
  • Lähetetty: 08.03.2009 10:26
  Kyllä. Kannattaa katsella nuo vanhemmat aihe-sivut tarkkaan läpi, ennen kuin tekee uuden aiheen. Aihesivujahan on tyyliin 16! Sieltä löytyy muutenkin kivoja aiheita, joihin kukaan ei ole muistanut vastata pitkään aikaan. Tarkkuutta, siis.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit