Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä olet juuri nyt tekemässä?

  Kirjoittanut: AlienSexGarden (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 09.03.2009 16:41
  En löytänyt vastaavaa threadiä, mutta anteeksi jos täällä onkin sellainen ja en huomannut.

  Eli mitä olet tekemässä juuri tällä hetkellä, paitsi Gootti.netissä surffaamista? Teetkö töitä / läksyjä? Lakkaatko kynsiäsi? Katsotko samaan aikaan elokuvaa? Onko edessä kenties maukas kirja? Onko muita nettisivuja auki? Avautukaa!

  Itse lakkaan parastaikaa kynsiäni ja kuuntelen mp3-soitinta.
  Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
  • Lähetetty: 09.03.2009 16:44
  http://www.gootti.net/keskustelu/4_2155_0.html
  Minusta tuo kattaa ihan hyvin tämänkin aiheen kentän, ja näitä memetyyppisiä keskustelunaiheita on mielestäni ihan tarpeeksi muutenkin. Kiitokset silti aktiivisuudesta.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit