Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Dying-Out Nightwalk julkaistu!

  Kirjoittanut: Dying-Out (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 10.03.2009 15:27
  Dying-Out:n esikois äänitys Nightwalk julkaistu koko kansan kuultavaksi!

  Kuuntele:
  URL
  URL

  Sanat:
  URL

  Hope you all enjoy!
  Kirjoittanut: emanon (Inkvisiittori)
  • #2
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 10.03.2009 19:24
  Satuin kuuntelemaan, kun oli tylsää. Ihan hyvillä aluillahan tuo lienee, kun on vielä noin nuoren oloiset soittajatkin. Emmää tuommosta jaksais kuunnella ja vielä vähemmän kattella, mutta joku metallisemman kaman ystävä voi hyvinkin tykätä. Jatkakaa vaan soittimien ja naapureiden rääkkäystä
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 24.03.2009 01:10
  MySpace-sivujen mukaan ei ole ainakaan ihan steriiliksi siloteltua soundia, joka on ihan hyvä vaihtoehto. Tykkään kyllä tuosta kappaleesta Nightwalk, josta en ainakaan ensimmäisellä kuuntelukerralla löytänyt mitään mainittavampia heikkouksia. Hyvä kappale, mutta jotain erikoista se voi kaivata, jotta se erottuisi muista samanlaisista kappaleista.
  Kirjoittanut: Tristessa (Aktiivi)
  • Lähetetty: 25.03.2009 16:04
  Eikös tää oo jotain metallia?
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 25.03.2009 20:52
  Jessöör, siltä se kuulostaa. Ehkä bändi voisi mainostella toimistaan vaikka Metallimusiikki.netin keskustelualueella, jossa yleisökin on pääasiassa methallimusiikkia fanittelevaa.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit