Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Hell Bunny kiinni

  Kirjoittanut: Wednesday (Jäsen)
  • Lähetetty: 13.03.2009 00:26
  Toivottavasti tulee oikealle alueelle, ajankohtaisasiasta olisi kyse, ja ajattelin ilmoittaa, kun tuolta "kaupat" -listalta tämäkin myymälä näytti löytyvän.
  Elikkäs.. Helsingin Hell Bunny-myymälä Porthaninkadulla lopettaa toimintansa maaliskuun -09 loppuun mennessä.
  Lahden Dark star laittaa myös pillit pussiin tänä vuonna, mutten ajankohdasta osaa sanoa.
  Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 13.03.2009 00:31
  No tyylialueellehan tämä olisi periaatteessa kuulunut, mutta koska moderaattorinnankynteni eivät ulotu kaikkialle, niin olkoon toistaiseksi täällä.

  Kauan tuo Hell Bunny on ollut pystyssä? Itse shoppaan Helsingissä melko aktiivisesti, mutten ole kyllä kuullutkaan ko. liikkeestä... Pointsit muuten kotiin hauskasta otsikosta!! "Kuka sen Hell Bunnyn sai kiinni? Pyssyllä vai loukulla?"
  Kirjoittanut: Sanctus Sanctorum (Biomechanoid)
  • #3
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 13.03.2009 00:32
  Hell Bunny... siis Neponen!?!
  Kirjoittanut: Wednesday (Jäsen)
  • Lähetetty: 13.03.2009 01:05
  Helmikuussa -08 Bunny muutti Porthanille, eli päälle vuoden ollu aloillaan ja nyt sitten hyppää pois.. Hell Bunny meets Andy Riley?
  En tiedä onko uusia liikkeitä tulossa mihkään.
  Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
  • #5
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 13.03.2009 07:59

  Lainaus: Wednesday

  Lahden Dark star laittaa myös pillit pussiin tänä vuonna

  Oh crap. Tuolta löytyi aina jotain pientä kivaa, vaikkakin liike oli aina tyhjä kun sinne menin...siis asiakkaista. Eipä sitä valikoimaakaan ihan hirmusesti ollut, mutta jotain kuitenkin.
  Kirjoittanut: Wednesday (Jäsen)
  • Lähetetty: 13.03.2009 10:03
  Samasta syystä se Helsingin liikekin siis suljetaan; kannattamattomana, kun ei ole asiakkaita

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit