Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Aurinkomeikkiä

  Kirjoittanut: Wednesday (Jäsen)
  • Lähetetty: 19.03.2009 09:32
  Jo muutamana aamuna, matkalla töihin auringon sokaisemana, olen tuntenut sen lämmön poskillani, ja nöyrtynyt ajatukseen: Kesä tulee, helteet, ja auringonpolttamat.
  Olen siis ihan olmi, ja kärähdän todella helposti auringossa. Kuumina kesäpäivinä aurinkosuojana käytän Yves Rocherin sk 50, lapsille tarkoitettua vahvaa aurinkosuojaa ja suosin varjoisia paikkoja.
  Meikkaan vain silmät, en käytä puuteria kesällä, ainakaan kovin usein, sillä se tuntuu kuivattavan ihoa. Aurinkovoide taas rasvoittaa. Olen viimeaikoina käyttänyt puuteria useammin, kosteusvoiteen ja meikkimössön kanssa, mutta vähän mietityttää tuo aurinkosuoja, varsikin kun oma nahka on hilseilevää, rasvoittuvaa sorttia.
  Kysynkin:
  1. Kumpi mahtaa olla suojaavampi/ kevyempi vaihtoehto, laittaa aurinkovoide kosteusvoiteen ja meikkivoiteen väliin, vai ostaa suosiolla aurinkopuuteri?
  2. Kannattaisiko kokeilla sekä aurinkovoidetta että aurinkopuuteria?
  3. Suosituksia mahd. vaaleasta, laadukkaasta aurinkopuuterista?
  4.Muita hyviä vinkkejä aiheeseen liittyen?
  Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 19.03.2009 10:03
  Tämä on täysin turha aloitus, asian olisi aivan hyvin voinut laittaa jo olemassaolevaan meikkiketjuun. Terppa moi.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit