Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mikä on mielestänne paras joululaulu ikinä?

  Kirjoittanut: God Of Wind (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 19.03.2009 15:25
  minun mielestä tässä on joululauluista kaikkein paras.

  http://www.youtube.com/watch?v=PALThKEzYnw
  Kirjoittanut: Bloody Count (Jäsen)
  • #2
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 19.03.2009 15:33
  Tässä vähän saman tyylinen ketju:
  URL

  Itse pidän Sylvian Joululaulusta Antony Parviaisen vetämänä. Sinivuorten Yö on kanssa helmi.
  Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
  • Lähetetty: 19.03.2009 15:53
  Kuten sanottu, sopiva ketju on jo olemassa. Jos vaikka käytettäisiin vähän aikaa topiccihistorian selailuun ennen tällaisten turhakkeiden aloittamista, kiitos.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit