Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Clan Of Xymox keikkalippuja 2 kpl!

  Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
  • Lähetetty: 24.03.2009 17:49
  Eipäs sitten päästäkkään miehen kanssa paikan päälle jotenka liput menee myyntiin
  Kyseessä on siis Clan Of Xymoxin Tampereen keikka Yo-talolla 3.4.2009 klo 21-03 (ensiviikon pe). Toisena illan esiintyjänä suomalainen The Mimic. Keikka on K-18
  Lippuja 2 kpl, hinta 20e/lippu + postikulut 5e
  Elikkä jos ostat yhden lipun, hinnaksi tulee 25e jos ostat kaksi niin sitten hinta on 45e
  Ota yhteyttä sähköpostiin blackwolver ät gmail piste com
  Annan tilinumeroni vastaussähköpostissa ja liput lähtee heti postiin kun rahat on tilillä.
  Jos liput eivät mene täällä kaupaksi niin ne ilmestyvät huomenna illalla huuto.nettiin.
  Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
  • Lähetetty: 25.03.2009 16:23
  Tämän voi sulkea! Liput myynnissä huuto.netissä (mainittu myös yleisessä huuto.net ketjussa)
  http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=10174 6812

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit