Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Hämeenlinna Miitti vol. 3

Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 12.06.2009 18:12

Lainaus: Vampiric_

Hihhii, mikäli näitä Hämeenlinnan miitttejä pidetään vielä syksyllä, mä voidin ehkä liittynee seuraan. Sain täs just tiedon että pääsen sinne opiskelemaan ja nyt on kyl kauhiaa ku tiedä koko paikasta mitään.

No niin no sitten täytyy pitää uusi miitti syksyllä niin pääset mukaan
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 12.06.2009 19:34
Jipii, huomenna!! Sääennusteetkin näyttävät hieman valoisammilta vaikka mitään hulppeaa auringonpaistetta tuskin tulemme saamaan...
Kirjoittanut: Arvet (Nimetön)
 • #93
 • • Muokkasi: Arvet
 • Lähetetty: 13.06.2009 09:47
Ninni: Onks se kello 11 vielä voimassa vai onko aikatauluun tullut muutoksia? Tai onks miitti peruttu tai jotain kun mitään ei ole kuulunut? Odottelen tässä vielä sinne klo 11 asti ja jos ei kuulu mitään tulkitsen asian niin että miittiä ei ole. Keksin sitten jotakin muuta tekemistä loppupäiväksi. Saatan mennä kaverin kanssa käymään Suomenlinnassa ja pyytää kaveria ottaa pari kuvaa ja jos tulee hyviä suatampa pistää ne tänne
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 13.06.2009 10:33
Arvet
Eilen sovittiin Ninnin kanssa, että tavataan Roihikan ostarilla 11.30 ja tapsuli nappaa meidät siitä mukaan. Eli minun tietojeni mukaan miitti ollaan edelleen pitämässä.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 13.06.2009 10:44

Lainaus: Arvet

Ninni: Onks se kello 11 vielä voimassa vai onko aikatauluun tullut muutoksia?

Juu siis vaan sen verran et klo 11.30, se kaffittelu meillä vaan täytyi jättää väliin kun aika ei kertakaikkiaan riitä, mutta miittiä ei tietenkään peruttu!!! Mistäs mr Arvet noukataan kyytiin?
Kirjoittanut: Azop (Jäsen)
 • Lähetetty: 13.06.2009 10:44
Miittiä EI ole peruttu...eli tapaamme siis parin tunnin päästä
Kirjoittanut: Arvet (Nimetön)
 • Lähetetty: 13.06.2009 11:36
kello on nyt 11.30 ja mää oon nyt ihan pihalla että miten tää homma menee. oon Herttoniemessä ja Hiihtomäentie on osote. jos ois se puhnumero niin ois vähän helpompaa...
Kirjoittanut: Arvet (Nimetön)
 • Lähetetty: 13.06.2009 12:03
joo, tää miitti tais mennä ohi mun kohalta kun "torkkuin" ja kahvittelin kello 10.45-11.30 ja en seurannu tätä foorumia. Harmi vaan ku oon Helsingissä suurin piirtein kerran vuodessa ja nyt kävi näin No, toivotan muille hyvää miittiä. Nyt sammutan koneen ja en seuraa tätä foorumia enää tänään. Nii että soronoo ja moro!
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 13.06.2009 21:45
Kiitokset kaikille kivasta miitistä, oli virkistävää käydä vähän stadin ulkopuolella miittailemassa! Ja mäkö siis ehdin ekana kertoo suuren uutisen; Me nähtiin VESKI livenä ja tallennettiin kameroillekin bootseineen ja varkkuineen et saatte sit ihastella kuvia
Kiva kun oli niin paljon porukkaa miitissä ja erityiskiitos tapsulille autokyydistä!!!
Kirjoittanut: tapsuli (Jäsen)
 • #100
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 13.06.2009 22:25
Kiitos Ninni. Joo todellakin hauskaa oli.Kiva oli tutustua uusiin ihmisiin ja ilmakin oli luvattua parempi.Nyt sitten olen nähnyt tämän kuuluisan VESKIN. Niin, myös paikallinen reiskakin tavattiin.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit