Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Myydään: Askarreltuja äitienpäivä-kortteja !

  Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
  • #1
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 01.05.2009 22:01
  Foorumilainen Kismet on askarrellut kauniita Äitienpäivä-kortteja.
  Hintaa hän ei sanonut, mutta tuolta voi käydä katsomassa malleja:
  http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/2c8ia+poison-aitie npaivakortit.html
  Halukkaat lähettäkää hänelle yksäriä
  Tukekaahan pientä askartelupajaa !
  Kirjoittanut: kismet (Nimetön)
  • #2
  • • Muokkasi: kismet
  • Lähetetty: 02.05.2009 16:06
  Olen ajatellut hinnaksi 2€ + postikulut. Varsinkin se kortti missä on tyttö on isompi mtä perinteinen kortti. Tarvittaessa voin laittaa tekstiksi esim. "Kiitos että olet minulle äiti" tai "Onnea mutsi". Mutta mikäli tahtoo vetää pointsit kotiin näin kesäloman alla näyttämällä että on oltu paikalla ruotsin tunneilla niin suosittelen ruotsinkielistä tekstiä. Äitienpäivähän on myös isoäitienpäivä, eli voin laittaa äiti-sanan kohdalle myös mummo/mummi/mummu/isoäiti/mormor.

  Tästä nyt astetta erilaisempia ja taatusti uniikkeja äitienpäiväkortteja. Kun ei tarvitse itse väsätä korttia, voi vaikkapa pyöräyttää äiteelle kaakun tms.

  Kortteja ei ole montaa kappaletta, eli kannattaa olla NO-PE-A.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit