Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Halutaan.

Kirjoittanut: jeeves (Aktiivi)
 • #61
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 12.03.2007 14:06
mie näin ainakin helsingissä kampin yläkerroksessa mortician vieressä olevassa cyber shopissa kuvailemiasi kuiturastoja tai spiraaleita tai miksi niitä ny kutsutaankaan?

jossain oli että kuidut kestää päässä jotain 3kk.

mulla on kuidut ollu nyt päässä jotain 2 viikkoa. ei mun mielestäö oman tukan hirveän pitkä tarvia olla, siis sen verran että saa tehtyä vähän lettiiä tai jotain siihen että ne pysyy.

tuota, miun kaveri muutti joensuusta tänne korpelaan, ja jos oikeasti tarviit jonkun auttamaan, ni mie voin kyllä sinne asti änkeä miun kaverin kanssa( pitää siis kysyä siltä miun kaverilta ensin XD) ja voisin jopa laittaa ihan ilmatteks siulle, , mutta tiety jos löytyy joku ihminen joka asuu siellä ja silleen, ni se on ehkä käytännöllisempää.

sen takia haluaisin tehä ihan ilmasiks koska haluan harjoitusta et ehkä halua amatööriä tuhoamaan siun hiuksia?
Kirjoittanut: kismet (Nimetön)
 • Lähetetty: 12.03.2007 15:27
Jeeves, onko sun kaveri laittanut kuiturastoja ihmisille? Kattelin cybershopin nettisivuja mutta ei siellä ainakaan ihan semmosia mitä mulla hakusessa. Löysin hairiumin sivuilta sen tyyppistä, mutta ikävä kyllä ei taida olla musta-liilaa... : ( Tyvärr.

http://hairium.com/webshop/product_details.php?p=1 71

Kellään tietoa paljonko kuiturastoja tarvii koko päähän? Mulla kyl aika harvat hiukset. En muista montako punttia pikkulettejä varten ostin..oisko ollut 5? Jag kommer inte ihåg. Pikkulettien laitossa ei edes mennyt kovin montaa tuntia - kun ei oo paljon tukkaa mulla mitä duunata. Siksi turvaudunkin feikkihiuksiin.
Kirjoittanut: Rottenicia (Jäsen)
 • #63
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 12.03.2007 18:11
hohooo tietäskö ihmiset mistä löytyisi mustaa pvc:stä? eurokangas on koluttu ku viimeksi kävin ja se oli loppu x.X
ja olis kivaa tietää myös jotain "uusia" kangas kauppoja kertoilkaa jos tierätte.
Kirjoittanut: Raivonkyynel (Nimetön)
 • Lähetetty: 12.03.2007 18:18
^ Olin juuri tulossa kysymään samaa Lapsi kankaan tarpeessa eikä Eurokangas auta yhtään.
Kirjoittanut: Faith Black (Aktiivi)
 • #65
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 12.03.2007 21:41
Tuolla yhdessä viestiketjussa jo kyselin tätä, mutta tajusin sitten että tänne on parempi laittaa.
Elikkäs siliterihattuja löytää mistä? Hevostarvikeliikkeistä olen jo katsellut, mutta niistä ei löydy tarpeeksi korkeita ja ne on vielä niin kalliitakin.
Kirjoittanut: jeeves (Aktiivi)
 • #66
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 13.03.2007 13:19

Lainaus: kismet

Jeeves, onko sun kaveri laittanut kuiturastoja ihmisille?


no itseasiassa ei miun kaveri, mutta mie olen. itelleni , itseasias laitoin itelleni kuitulettejä ja pelkkiä kuituja jotka on juuresta vähän letitetty jatkuu siitä normaalina. mut kai mie osaan rastojaki laittaa, pitää ehkä ensin kokeilla itselle.

tämä miun kaveri siis asui joensuussa ja vierailee siellä toisinaan ja ajattelin hänen mukaansa änkeä sitten jos ei ketään toista löydy sieltä päin siulle niitä laittamaan.
ja tää miun kaveri myös ajatteli itelleen kuiturastoja nimenomaan, mutta ei sitten sen pidemmälle edistynyt.


tosiaan, saattaa olla että mie tuhoan jonkun hiukset pahemman kerran vielä toivottavasti ennemmin omani ku jonku vieraan
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 13.03.2007 15:43
Silinterit edelleen: jos huopasilinerit kelpaavat, karnevaalikaupat, kuten Aprilli, [url=www.punanaamio.fi]Punanaamio[/url] ja [url=www.pilailupuoti.fi]Pilailupuoti[/url] ovat hyviä. Mutta jos silinterin pitää ehdottomasti olla aito, sinun täytynee tyytyä siihen, että ne ovat hervottoman kalliita, ja niitä pitäisi varmaan sitten kysellä lähinnä kunnon frakkiliikkeistä.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 13.03.2007 15:47
älkää sitten toimiko, linkit mokomat.
Kirjoittanut: turmatar (Jäsen)
 • #69
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 14.03.2007 14:13

Lainaus: Velvet Grey

Eli itselläni olisi hakusessa hopeisen väriset rannerenkaat.


Hoopee.fi ja Ninjassa olen nähnyt, muistelen että olivat halvempia hoopeella..

Lainaus: Ninni

Saako mustia silkkiruusuja muutaku postimyynnistä?


Europehousessa oli ainakin muutama viikko sitten, riittääkö laatu?

Lainaus: Velvet Grey

Olen joskus nähnyt jonkin suomalaisen (netti)goottikaupan sivuilla tummanpinkkejä (fuksiaisia, liilahtavan pinkki sävy) verkkosukkahousuja, mutta nyt kun tein taas kierroksen, sellaisia ei näkynyt. Onko kukaan bongannut mistään?


Oletko katsonut boutique-loulou.com? Oli niitä ainakin joskus.. Tuolla on muutenkin mahtava sukkahousuvalikoima.
Kirjoittanut: Sizzly (Jäsen)
 • #70
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 14.03.2007 17:18
Hmm, onkohan tätä jo kysytty aikaisemmin, mutta mistäköhän saisi isomman satsin kerralla d-renkaita? Tarvitsisi housuihin 12 ja sitten muihin hörsöihin yhteensä parisenkymmentä. Eli viidenkymmenen renkaan isompi erä olisi tarpeen (ei niitä kaksi kerrallaan pussiin pakattuna viitsi ostaa, tulee kauhean kalliiksikin). Olisin onnesta kahdeksankulmainen, jos joku infottaisi ja ohjaisi oikeaan paikkaan.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit