Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Väärin kuultua

  Kirjoittanut: Black Sunset (Jäsen)
  • Lähetetty: 02.06.2009 10:39
  En löytänyt tämmöistä, poistettakoon jos on jo tehty!

  Ihminen kuulee harvinaisen usein väärin. Varsinkin tämmöiset goottirukat, jotka kuuntelevat musaa turhan kovalla ja kuuroutuvat. Kuten minä. Useimmat ovat myös hirrrmuisen taitavia kuulemaan laulujen sanoitukset väärin. Tänne siis kerättäköön kaikki väärinkuultujen helmet.
  Varmaankin aika moni on joutunut noloon tilanteeseen tämän takia.
  Itse ainakin olen miljoona kertaa nyökytellyt hymy naamalla, vaikka en ole kuullut mitään ja tietämättäni lupautunut vaikka mihin.
  Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 02.06.2009 10:55
  Tällaisille on kyllä jo ketju ja useampikin, väärinkuullut laulujen sanat taitaa löytyä tuolta musiikkialueelta ja sitten oli joku toinen täällä yleisissä...

  Edit: Täällä on ainakin asiasta keskusteltu, väärinkuultujen sanoitusten ketju taas löytyy musapuolen ykkössivulta. Ja nyt joku voisi joutessaan pistää tälle lukkoa, joooooko.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!