Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Haluan ostaa korsettivyön. KIIRE!

  Kirjoittanut: oneesan (Jäsen)
  • Lähetetty: 16.06.2009 19:32
  Anteeksi kun tein oman topicin, mutta haluan korostaa asian kiireellisyyttä, tarvitsisin kys. tuotteen mahd. pian ennen heinäkuun toista viikkoa.

  Eli siis:
  Haluan ostaa Cherisen (nettikauppa) mustan nahkaisen korsettivyön, en muista mikä se pienin koko siellä oli, mutta alle 62cm vyötärömittaa sais olla.
  Eli tällainen: http://www.cherise.eu/fi/product94.htm
  Kerro paljonko pyydät.

  Minuun voi ottaa yhteyttä suoraa mailiini s__marin@hotmail.com
  Kirjoittanut: oneesan (Jäsen)
  • Lähetetty: 17.06.2009 00:10
  Joku samantapainenkin käy, tai musta vyötärökorsetti (ei kuitenkaan Mortician kakkoslaatuiset, yhden sellaisen olen jo rikkoutumaan saanut), ei kuitenkaan mitään missä on jotain värejä tai ylimääräisiä pörhelöitä.
  Myös jonkun muun vyötärömallisen nahkakorsettivyön voit esitellä minulle, ei ole pakko olla kiristäväkään, ja voi olla seassa muutakin kangasta, kunhan ei mitään kirkkaita värejä (joku ruskea menee vielä ehkä just ja just)

  Anteeksi kun tuplapostasin, miun netti vaan temppuilee eikä anna muokata edellistä vaikka kovasti hakkasin "muokkaa" painiketta...
  Kirjoittanut: oneesan (Jäsen)
  • Lähetetty: 21.06.2009 17:38
  Juush.. tämän voep sulukee nytte.. mie piätin ottoo ohojat ommiin kässiin ja alakaa ompelemmaan ite... melkee valmista jo ;)
  Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
  • #4
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 21.06.2009 22:48
  ihan näin niinkuin by the way, olenko kovinkin väärässä vai eikö ketjun aloittaja pysty halutessaan sulkemaan ketjun itsekkin?
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 21.06.2009 23:06
  Ei pysty, njet. Tässä asiassa viestiketjun jättänyt ihminen voi vain levitellä käsiään, eli rukiveeriä ja hände hokkia vaan.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 6 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit