Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Tarjolla Lip Serviceä ja halutaan ostaa popja!

  Kirjoittanut: LittleNancyC (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • • Muokkasi: LittleNancyC
  • Lähetetty: 23.06.2009 13:57
  Täällä löytyy tarjolla olevia vaattekappaleita: URL

  Lisäksi haluan ostaa platform-saappaita koossa 37. Show me what U got! Voin myös vaihtaa omiin kohteisiini Päivitän myös lisää myytävää huutoon lähiaikoina. Harkitsen myös Lip Servicen Dutchess de Sade I mekon myyntiä. Väri musta, koko S. Kyseessä siis tää mekko, kerran käytetty kun ei ehkä kuitenkaan oman tyyliseni ole siksi lähinnä vaatekaappiani koristanut

  Voi video, sitten otsikossakin typovaltaus, sorry. Kuinka monta virhettä näinkin lyhyeen postaukseen oikein saa?!
  Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 23.06.2009 14:13
  Sorry nillitys, mutta huutonetkohteet huutonetketjuun ja haluttavat haluamisketjuun. Tämä ketju kokee nyt ikävän kohtalon suuren ja hirmuisen lukkohirviön kourissa.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit