Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat - räyhäävä osa 8

Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #541
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 10.09.2009 12:39
Kurkku on ihan kamalan kipeenä. Taitaa se flunssa nyt sitten vaan mullekin tulla. Halusin tai en.
Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
 • Lähetetty: 10.09.2009 13:48

Lainaus: Funereal Soul

Kurkku on ihan kamalan kipeenä.

Sama juttu. Tosin. Ei tästä mitää flunssaa tuu.. 1,5 viikkoa ollu jo pelkkä kurkku kipee eikä näytä helpottavan. Ja lääkäriin en vain sen takia jaksa mennä -.-

Ja huomenna psykan tentti ja maanantaina itse yo. Enkä osaa mitään tahi pääse läpi kuitenkaan ._.
Kirjoittanut: Gothica (Nimetön)
 • Lähetetty: 10.09.2009 14:30
Tänään kolussa tullessani kuvisluokasta omaan luokkaan historian tunnille törmäsin vasta valkoiseksi maalattuun pylvääseen, jossa ei ollut minkään laista varoituslappua. Hameeni, paitani ja hiukseni olivat toiselta puolelta täysin valkoisessa maalissa. Opettajani, joka seisoi vieressä, huomasi sen ja oli kauhistunut. Yhdessä hänen kanssaan yritimme hieman hinkata maalia pois, muttei se oikein sujunut... Hän ja historian tunneillamme avustava erityisopettaja päättivät, että voin lähteä kotiin vaihtamaan vaatteet ja laittamaan edelliset veteen likoamaaan. Niin minä juoksin kotiin, suurin piirtein itkin matkalla. Onneksi asun tosi lähellä koulua, joten pääsin hyvin nopeasti kotiin. Äitini avustuksella saimme vaatteeni (jotka siis kaikki käsin pestäviä) likoamaan veteen, jossa siis pesuainetta. Vaihdoin nopeasti uudet vaatteet ja lähdin juoksemaan takaisin kouluun... Myöhätyin hissan tunnilta noin 17 min.(Vaikkakin pääsin varsin hyvin taas kärryille) Jos vaatteeni eivät puhdistu, niin lähetän kyllä koulullemme korvausvaatimukset!!! Siis kannattaako maalata siellä sinä aikana, kun oppilaat ovat vielä paikalla?! Ja ei sitten mitään varoitusta, että maali on märkää! Yhyy. Tekee mieli murhata joku maalari....
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 10.09.2009 15:24

Lainaus: Gothica

Tekee mieli murhata joku maalari....

itse poistin joskus maalia vaatteistani kynsilakan poistoaineella (tosin pitää ottaa huomioon vaatteen materiaali), joten jos mikään muu ei auta niin...

Mie taas ärsyynnyin tänään kovin koulukuvista -.-' Vihaan niitä, kuvaaja toki valitsee ne hirveimmät kuvat kuitenkin ARGH!
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #545
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 10.09.2009 19:30

Lainaus: Gothica

Tekee mieli murhata joku maalari....

Tekee juuri nyt... Tai no itseasiassa kokopäivän jo..
Niin Tekee mieleni murhata naapurin kälättävä ämmä!!!
Kirjoittanut: Morfoula (Jäsen)
 • #546
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 10.09.2009 19:49

Lainaus: Sirmarylee

Vihaan niitä, kuvaaja toki valitsee ne hirveimmät kuvat kuitenkin ARGH!


Näinhän se on. Koko kuvaustilanteen kruunaa muutenkin sen kuvaajan idiootit vitsit, jotka ei naurata ketään muuta paitsi häntä itseään. Onkohan kaikilla Suomen Koulukuvaajilla sama käsikirja, joka päivitetään kerran 50 vuodessa? En yhtään ihmettelisi vaikka pari sataa muuta lukiolaista olisivat myös kuulleet: " noni, pojat vähä hymyä että huulipunat näkyy ja likat sitten hekottaa niin että viikset väpäjää.."


(huom. lainaus on SirMaryLeeltä, mutta jostain syystä tuossa lukee Funeral Soul.. weird.)

MODE: Lainaus korjattu.
Kirjoittanut: Amelia De Vlarie (Jäsen)
 • Lähetetty: 10.09.2009 20:12
HIrveän stressaantunut olo kun pitää jo ajatella mihin yliopistoon tai ammattikorkeakouluun haluan hakea. Muut luokkalaiseni eivät ole luonnollisesti stressaantuneet, heidän tarvitsee maksimissaan tehdä itsestään kuvailevan cv:n ja esseen siitä miksi haluavat alalle. Ite kun en jonkun verran tunne suomen koulutusta oikein kauhistuin kuin sain selville että pitää tehdä ennakkotehtäviä ja vielä valintakokeet! Ja oikein miellyttää kun saan kuulla miten monta suomalaista nuorta on päässyt vasta monen haun jälkeen haluamaansa opistoon... Täällä päin eurooppaa se ei vain toimi niin. Toivotaan että menee hyvin.
Jos joku on käynyt tai on kulttuurialan opiskelija (erityisesti kuvataiteessa) niin ihmeessä kertokaa minulle kokemuksistanne! Yksityisviestiä voi lähettää tai miten vaan. Olisi suorastaan peestä jos joudun jäämään milanoon opiskelemaan jotain da vincia perkule.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #548
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 10.09.2009 21:17
Kaikkia taas kiinnostaa, mutta on pakko valittaa: Työharjoittelussa vaatekaupassa, eli seisoskelua koko päivä ilman tilaisuutta istua alas. Ei siinä muuten mitään, mutta en taas miettinyt kenkävalintaani loppuun asti, ja splatter-päivien kunniaksi nimettömiä paikkoja pakotti kun ei päässyt välillä istumaan, ja selkä ja vatsa kramppailivat. En ehtinyt syömään missään välissä (ja eilen en syönyt kuin vähän leipää ja salaattia), joten olin kuolla nälkään ja päätä särki älyttömästi. Kirjaimellisesti siis kipeänä päästä varpaisiin. Vain kädet säästyivät.
Jos ukkoni siskonpoika ei olisi vienyt ajatuksiani pois, ja äiti ei olisi hemmotellut suklaajäätelöllä, päivä olisi kussut totaalisesti.
Kirjoittanut: Elegia (Aktiivi)
 • Lähetetty: 11.09.2009 17:03
Ahdistaa. Ahdistaa niin vietävästi.
Kirjoittanut: FilthyVictorian (Aktiivi)
 • #550
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 11.09.2009 18:03
Minulla on flunssa. Niin inhottavaa!

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit