Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat - räyhäävä osa 8

Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 01.11.2009 13:23
Yksi iso valituksenaihe olisi, joka ajaa kaiken muun ohi, mutta siitä en tänne avaudu. Sen sijaan tyydyn kitisemään siitä että saamaton opintojen ohjaajani ei vastaa meileihinsä, enkä siis saa varmistusta siitä koska jumalauta saan ne paperit käteen tuolta persläpikoulusta. Ensi viikolla pitäisi ehtiä käydä torstaina sen vastaanotolla, koska tiistaina en ehdi sinne Ruotsiinlähdön ja terveydenhoitaja-ajanvarauksen vuoksi. Ei helvetti voi olla näin vaikeaa yhden ihmisen VALMISTUMINEN, kun kaikki opinnot ovat jo plakkarissa.
Kirjoittanut: FilthyVictorian (Aktiivi)
 • #972
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 01.11.2009 14:45
Ähhh.... aivastuttaa ja niistättää.... Revin tän nenän pois kohta kokonaan!
Kirjoittanut: Aural (Jäsen)
 • #973
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 01.11.2009 20:53
Blaa, asuntooni tulee huomenna myrkyttäjiä, ja pitäisi jaksaa tänään laittaa asunto sellaiseen kuntoon, että tänne voi tulla. En jaksaisi siirtää huonekaluja (niin, joitakin en oikeasti fyysisesti jaksa) enkä tyhjentää kaappeja ja blaa... En jaksa miettiä, mitä täällä pitäisi suojata. Periaatteessa myrkyn ei esim. pitäisi vahingoittaa huonekasveja (joita minulla ei ole), joten ehkei se niin hirveän tujua kamaa ole, mutta silti... En halua omaisuudelleni mitään vahinkoa siitä. Blaa blaa.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 01.11.2009 21:10

Lainaus: Aural

Blaa, asuntooni tulee huomenna myrkyttäjiä, ja pitäisi jaksaa tänään laittaa asunto sellaiseen kuntoon, että tänne voi tulla.

Mää ajattelin ihan päinvastaista. Jos vain jaksaisi laittaa tänään asunnon sellaiseen kuntoon, ettei tänne voi tulla. Alkuviikosta taloyhtiön tyypit ovat päättäneet manata esille jotain tyyppejä kuvaamaan jollain vehkeellä satunnaisten asuntojen putkistoja. Koska uhrit valitaan satunnaisesti, he tietenkin tulevat heti aamusta meikäläisen oven taakse.
Kirjoittanut: Cata (Aktiivi)
 • #975
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 01.11.2009 21:47
Hyvin tyhjä olo.

ja mm. kirjoitukset menivät v-tuilleen, keväällä kaikki uusiksi. Masentavaa. Keskiarvoni on ysin kieppeillä ja silti ne meni niin huonosti.
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 01.11.2009 22:04
Ahdistaa, ja pahasti. Ei tunnu lähtevän nyt millään pois. Tekee mieli kiivetä seinille, pyörii lattialla tai huutaa ihan täysii. Olo on ollu viime aikoina hyvin kummalline, ihan ku olisin iha joku toinen ihmine ku oma itteni.
Kirjoittanut: Defiini (Jäsen)
 • #977
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 01.11.2009 22:26
Olen PA! simppelisti v*****aa kun ei ole rahaa
Kirjoittanut: Jonepeikko (Mister Halloween 2006)
 • #978
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 02.11.2009 01:56
V*piip*n ihmiset ja niiden h*piip*n p*piip*t läpät ja ne v*piip*n vyöt sekä s*piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip*n kännykät! Mikä siinä on niin v*piip*n vaikeeta kuunnella siellä v*piip*n linjan päässä mitä v*piip*a se ihminen teille sanoo, s*piip*a!

Ei, en ole v*piip*t

Ps. Mua ei kiinnosta v*piip*n kuinka h*piip*n kauan olette istuneet edellisellä kentällä tai miten v*piip*n turhaa se ja se on.
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 02.11.2009 02:21
Ou jee, huomenna koulua ja minä olen vielläkin hereillä. Ju**lauta kun ei saa nukutuksi niin tullaan sitten tänne vinkumaan kun ei viitsi sängyssäkään tuskassa pyöriä. En tiedä olenko nukkunut sekuntiakaan klo. 22 jälkeen, kun menin nukkumaan. Ei ainakaan tunnu siltä.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 02.11.2009 16:32
En halua takaisin kassulle! >:/ 66 päivää vielä, joista 26 maastossa, 21 kassulla ja 19 lomilla... Hyi! Tänäänkin on ollut älyttömän saamaton ja laiska olo taas. Ja miehekettäkin näkee vasta 11 päivän päästä... ._. Nyt meni kaksi viikkoa, että näimme toisiamme, taas menee kaksi viikkoa seuraavaan tapaamiseen, ja sitten vielä taas... Jaah, taidankin viettää hänen kanssaan kunnolla aikaa seuraavan kerran jouluna. ._. nyyh.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit