Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Goottikuvausprojekti+ Miitti Fiskarsissa!!!!

Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 25.08.2009 14:07

Lainaus: rlff

Yleensäkin kun teillä on miittejä niin tunnetteko te kaikki toisenne etukäteen vai uskaltautuuko aivan tuntemattomatkin mukaan?


http://www.gootti.net/keskustelu/2_2570_0.html
Kirjoittanut: mity (Jäsen)
 • Lähetetty: 25.08.2009 21:48
voi kamalata, olin nii innoissani tulemassa mutta vaatekriisi iski ei miulla oo mittää hyviä :/
Kirjoittanut: MustaHukka (NeppaGootti)
 • Lähetetty: 25.08.2009 22:30

Lainaus: Piiskansiima

Oletko jo tutustunut Veskiin...

Totaali hörähdys pääsi ilmoille...

Ja kun täällä muut kriiseilee vaatteista niin mä voisin sitten kriiseillä naamastani!! Mulle on pukkaamassa nyt jonkin sortin allergista reaktiota naamaan...pientä kutisevaa näppylää Ja siis TODELLA kutisevaa...inhaa. Tulen kuitenkin paikanpäälle, ehkä Janne, photariprinssi "suutelee" brusheilla (sammakko)naamani kuntoon Huomenna apteekkiin kortisonivoideostoksille...huoh
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 26.08.2009 01:23
No voi hellanlettas ny sentään! Mullakaan oo mitään hametta tms mitä ei kaikki jo olis nähneet (tuossa olikin Jasu laittanut uuden, lyhyemmän linkin kuviinsa josta näkyy että mulla lähes aina sama hame kuvissa), ottakaa kuulkaas mallia tästä: Minä en stressaa kuvauskuteita vaikka TaruiselleAaveelle ommellaan parastaikaa viktoriaanista pukua kuvauksiin ja ite oon tulossa pvc-retkuissa!!! Eli laittakaa mitä tahansa, sillä ei niin väliä kunhan tuutte, Jasu on venanu tätä tosi kauan ja hartaasti...
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 26.08.2009 19:07
No, mie ehkä pääsenkin kuvauksiin, kun vanhempani voinevat heittää. Laittaumiselle ei kyllä jää aikaa, sillä käyn omalla kämpälläni vain vaihtamassa vaatteet. Toivottavasti saan itseni edes osittain ihmisen näköiseksi. Toivottavasti Janne ei vain odota minua enää mustatukkaisena saapuvaksi... Minun hiukseni kun nyt luonnollisina oransseina eroavat ns. normeista.
Kirjoittanut: Jasmine (Jäsen)
 • Lähetetty: 27.08.2009 09:43
MustaHukka, mulla on AINA kaameat punaiset läikyt leuassa mutta ei näy jannen kuvissa

Sunnuntaina Ja keksin idean vaatteisiin :d Jeij
Kirjoittanut: beautiful sorrow (Jäsen)
 • #97
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 27.08.2009 18:44
ilmoitelkaahan sitten ajoissa ketkä junalla tulevat että mihin aikaan haen asemalta...
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 29.08.2009 11:20

Lainaus: beautiful sorrow

ilmoitelkaahan sitten ajoissa ketkä junalla tulevat että mihin aikaan haen asemalta...

No kun minä, tapsuli, TaruinenAave ja P-M lähdetään ajaan stadista klo: 8.30 niin kai me joskus kymmenen maissa ollaan perillä. Karjaalle siis tullaan, se on se kokoontumispaikka?Taidan ottaa vaan eri hameita yms mukaan kun en keksi mitään järkevää, voipi sit paikan päällä katsoa mikä mihinkin tilanteeseen sopii. Entäs Jasu tämä tukka??!! Kun näyttääpi nykyään tältä: http://www.flickr.com/photos/40220664@N07/38157105 20/ Otanko sen saman järkytysperuukin mukaan mikä oli Dantesin kuvauksissa?? (Jasu huom! Toi kuva on samalla linkki uusimpiin miittikuviin)
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 29.08.2009 15:20
Sori tp!
Kuvaukset ja miitti ovat siis "yhtä aikaa" eli sen puolesta ei tarvii miettiä minkä asun laittaa ensin. Ja koska kaikki ei mahdu studioon, osa hilluu jossain härkätallissa sen aikaa ja toisin päin.
Kuinka moni teistä ottaa useamman kuin yhden asukokonaisuuden mukaan?
Kirjoittanut: P-M (Jäsen)
 • Lähetetty: 29.08.2009 15:33

Lainaus: Ninni

Kuinka moni teistä ottaa useamman kuin yhden asukokonaisuuden mukaan?

Minä ainakin, tai vähintään jotain asujen osia. Vielä pitäis valitakin ne aust eikä nyt juuri oikein pää toimi.. No mekko, silinteri, korsetti ja semmoista sälää nyt ainakin.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit