Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Linnanmäkimiitti Helsingissä 6.9.2009! <3

Kirjoittanut: Jenaldo (Jäsen)
 • #71
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 05.09.2009 23:20
Ärhh kyllä minä nyt vain raahaan itseni miittailemaan.
Ei vaan pysty jäämään tänne mätääntymään!
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 06.09.2009 09:09

Lainaus: Jenaldo

Ärhh kyllä minä nyt vain raahaan itseni miittailemaan.

Niin sitä pitää!!!
Niin edelleenkin tahtoisin tietää miittaillaanko (siis hengataan porukalla) hetki ennen sisälle menoa kuten viime kesänä? Kun niin moni ei oo ostamassa ranneketta, niin varmaan haluaisivat hetken jossain välissä seurustella porukan kans, kun sit kun jokainen ryntää eri suuntaan laitteisiin niin sieltä oli vuosi sittekin niin vaikea löytää enää ketään. Ja niiden jotka ei oo vuosiin käyny olis hyvä tietää et hinnat Lintsin kuppiloissa ovat päätähuimaavat, tyyliin joku hiton hodari ja limu yhteishintaan 16 euroa. Eli kantsii syödä hyvin ennen ku lähtee!!!
Kirjoittanut: Sarwen (Jäsen)
 • #73
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 06.09.2009 13:41
Minä jouduin nyt pakottavista syistä jättämään tämän reissun väliin. Kun ei ruoka pysy sisässä muutenkaan niin ei ehkä kannata lähteä riehumaan Lintsin laitteisiin.

Paremmalla onnella seuraavaan miittiin.
Kirjoittanut: Aditu (Aktiivi)
 • #74
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 06.09.2009 20:00
Olipas jälleen kerran eeppinen miitti sateisesta säästä huolimatta. Kiitoksia kaikille mukana olleille ja ensi vuonna uudestaan, ehkä ne siihen mennessä on ehtineet unohtaa meidän naamat Kotkotissa, että päästään siihen vielä uudestaankin
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 06.09.2009 22:56

Lainaus: Aditu

naamat Kotkotissa, että päästään siihen vielä uudestaankin


:'D Joo, eli Gootti.net rikkoi Kot-Kotin; minun, Mean, Jonin ja Tiinan vaunu juuttui ylämäkeen ja Kaisan, Jonen, Päivin ja Jussin vaunu kipinöi ja jymähti. Voi tsiisus että nauratti. Oli muuten harvinaisen kiva miitti, ja olin laskelmoinut sunnuntain juuri siksi ettei tarvitsisi jonottaa; sade oli ikävä miinuspuoli, mutta ei sitä jaksanut kovin paljon harmitella. Kiitoksia siis kaikille paikalla olleille, oli älyttömän hauskaa, en muista koska olisin viimeksi nauranut noin hillittömän hysteerisesti.
Kirjoittanut: P-M (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.09.2009 22:58
Kiitokset täältäkin suunnalta ja ehdottomasti taas ensi vuonna uudestaan. Sateenvarjo Hurjakurussa ei tosiaan ollut hullumpi ratkaisu.

Lainaus: Aditu

ehkä ne siihen mennessä on ehtineet unohtaa meidän naamat Kotkotissa, että päästään siihen vielä uudestaankin

Toivottavasti
Kirjoittanut: Blackrat (Jäsen)
 • #77
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 07.09.2009 00:24
Huh... Havaitsinpa jännittävät mustelmat äsken. Olettaisin että sen Breakdancen isoveli-laitteen ansiota. Kummassakin olkapäässä kolme naarmun mallista kymmenisen senttiä pitkää mustelmaa . Se laite tosiaan tuntuikin siltä etten yhtään ihmettele. Mutta oli hauska
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 07.09.2009 09:49

Lainaus: Blackrat

Huh... Havaitsinpa jännittävät mustelmat äsken. Olettaisin että sen Breakdancen isoveli-laitteen ansiota.


Kieppi oli ihan paras! Top 3-laitteet olivat ehdottomasti Kieppi, Raketti (Space Shot) ja Kirnu!
Kirjoittanut: Selah (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.09.2009 11:52
Mistään muusta en tiedä kuin että saa olla harvinaisen hyvä syy, jos ensi kerralla jään pois porukasta! Miitin mukavuudesta kertoo jo jotain se, että takapuoli märkänäkin oli kivaa!!
Kirjoittanut: Sir J the Ambivalent (Jäsen)
 • #80
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 07.09.2009 13:52
Ikärasismi karusellissa oli tyrmistyttävää, miten niin oon liian iso ja vanha ratsastamaan norsulla?

Villi Kot-Kot-onnettomuus oli samanaikaisesti ratkiriemukas ja traumatisoiva. Kai joku suurempi voima yrittää sanoa, että olisi jo aika siirtyä aikuisten harrastuksiin...TURHA LUULO!

Älkääkä unohtako pervoja ystäviämme, Rainbown "i can see your panties from here " Aurinkonaamaa ja Pelimies-Pelleä. Aika kaksinaamaista toimintaa muutenkin, tollainen isonenäinen pleijeri ajamassa MONOGAMIA-junaa.

Pitäisi olla useammin tällaisia "aktiivisia" miittejä, jossa tehdään muutakin kun vain jumitellaan paikallaan! "Kierretään Helsingin leikkipuistot" -miitti anyone?

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit