Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Välillä hyviäkin uutisia (osa 4)

Kirjoittanut: gothicknight (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.09.2009 00:34
Kävin ostoksilla Halvassa&Maukkaassa ja löysin kerrankin sopivat housut sekä tyyliltään että hinnaltaan
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 03.09.2009 01:04
Sain tänään vaihteen päälle ja lopputyömatskua hyvin kasaan! Uskoisin että saattaisin suurilla todennäköisyyksillä saada kuin saadakin sen tehdyksi 16.9. mennessä. Lisäksi thesis-ohjaajani vinkkasi vähän että suhteiden kautta voisin päästä esitelmöimään aiheestani Adultalle.
Kirjoittanut: pekkaperkele (Nimetön)
 • Lähetetty: 03.09.2009 07:02

Lainaus: Vampiric_

Miinä olen iloinen että nyt päätin alkaa kuntoilemaan, ja hankkiutumaan eroon ylimääräisistä kiloista. Toivottavasti onnistun tässä, pitäkää peukkuja.

Pidän peukkuja. Itsekkin tässä loppukesästä aloittanu punttiksen/sulkkiksen peluun ja aika hyvin on alkanu. Ei oo tainnu tulla muuta kuin yhden kerran semmonen viikko kun moiset on jääny välistä. Eli oon aika tyytyväinen. Tänään taas jatkamaan itsensä kuntoutumista punttiksen muodossa.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 03.09.2009 14:29
Mulla oli aamulla herätessä niin ihmeen hyvä fiilis et oikeen piti miettiä millon ollut viimeksi! Ja olen ihan ymmälläni noista koetuloksista (otettiin siis verikokeet joissa näkyy kaikki mahdollinen+ekg+eeg+pään TT+varjoainekuvaus kun epilepsiaani tutkivat) Niin oletin että tällä 15 vuoden päihdekeskeisellä elämäntyylillä mulla olis kaikki mestat moskana ja arvot keturallaan, niin sainkin niin täydelliset tulokset etten käsitä mitenkään!!! Kun vuosi sitten masennuin kun todettiin c-hepatiitti, vakava unihalvaus ja epäilivät skitsofreniaa + sit toi epilepsia ja sen päälle sydämessä ollut aika pitkään sivuääni+mitraaliläpän vuoto+rytmihäiriöt. Nyt koetulokset näyttävät ettei ole MITÄÄN epilepsialle altistavaa tekijää, c-hepatiitti on mystisesti kadonnut, unihalvaus ei ole vakava (kiusallinen ja ahdistava vaan), veriarvot täysin kunnossa (ei siis kertakaikkisen MITÄÄN poikkeavaa), neurologiset testit osoittavat kaikki refleksit täydellisiksi (kuten myös lihasvoiman), se skitsofreniaepäily oli ihan huuhaata, kunhan olin kuulemma ylistressaantunut josta ne ihme-oireet tulivat ja kaikkein hulluin juttu on se, että sydänkäyrä on ihan tasainen!!! Siis ne sydänvaivat ovat yhtäkkiä kadonneet mitä ei neurologi eikä kardiologi osaneet selittää ja kaupan päälle näköni on parantunut takaisin ennalleen!!! Ukkoni sanoo että mulle on tehty samoin ku esim Wolwerinelle tai et homma kuulostaa ihan scifi-leffalta, et tästä lähtien hänellä on täällä vastassaan melkoinen kyborgi Alakerran ukko väitti että noituudella on osuutta asiaan, eivät vaan voi uskoa että ihmeitä tapahtuu ja rikkinäinen Ninnuska on vaan korjaantunut itsestään!
Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
 • Lähetetty: 03.09.2009 14:59
Teoriakoe meni läpi!!! Huh että oon helpottunut. Yks stressauksen aihe vähemmän
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 04.09.2009 00:07

Lainaus: Heetteri

Adolf Von Kivsild kuulostaa lähinnä saksalaiselta minusta.

Joku 50v sitten oli tuskin neuvostoliitossa kovin montaa Adolf-nimistä henkilöä muualla kuin vankileirillä.

Lainaus: Ninni


Eikun ne oli alunperin aikanaan olleet suomalaisia ja sukunimenä Kivisilta ja sit muuttaneet sen tollaseks. (ja se oli muuten Kivisild)

Eikä sieltä puhdistuksista kai kovin montaa suomalaistakaan selvinnyt.
Tai mistäs tuota ikinä tietää, ihmisiähän nuo neuvostolaisetkin olivat. Ehkä siellä sai elää rauhassa omilla nimillään jos oli rauhallinen.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 04.09.2009 20:17
En ole pitkään aikaan kokenut samanlaisia tuntemuksia kuin nyt! Äh, tekisi mieli vain hypettää ihan jumalattomasti eräästä ihmisestä, mutta enpä taida kuitenkaan. Olkoon hyvä uutinen vaikka se, että pitkästä aikaa on innostunut ja onnellinen olo.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #98
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 04.09.2009 21:39
Tänään saapui vihdoinkin Tomb Kingsit postista!
Ei malta odottaa, että pääsee "leikkimään" pikku-ukoilla.
Kunhan nyt ensin saisi kasattua ja maalattua ne.
Kirjoittanut: Jenaldo (Jäsen)
 • #99
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 04.09.2009 21:55
Olen päässyt taas pitkästä aikaa mukaan Magic:n (huom huom korttipelin siis ) maailmaan.
Tänään tuli äijien peliä divarissa katseltua muutama tunti, itse en ole pelannut muistaakseni vuoteen. Laitoimpa sitten deckin kasaan ja ajattelin broidin kanssa huomenna pelailla, katsotaan pääsenkö enää juonesta perille.
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 04.09.2009 23:14
Järjestelin hieman kirjahyllyäni ja pistin tämän iänikuisen Keskiyön kirjasto-sarjan kirjat kaikki vierekkäin "oikea kirjallisuus"-hyllyn alkuun. Se kyllä sekoitti periaatteessa aakkosjärjestykseni ja on hassua että Dracula löytyy kahdesta paikasta (mulla on se sekä suomeksi että englanniksi) ja Oscar Wildea löytyy kahdesta päästä hyllystöä, mutta kyllä se rivi on sievä! Nyt kun tulisi ne kolme teosta, jotka sarjassa vielä julkaistaan, niin saisin tyhjän tilan hyllystä täytettyä ja rivistä vielä hieman nätimmän. (Tämä oli osa 386 sarjassamme "TaruinenAave - kirjanomistajan onnea" )

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit