Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Välillä hyviäkin uutisia (osa 4)

Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 13.11.2010 17:26
MITÄHITTOA ASDFASDF
..Gootti.net toimii ihan omillaan - randomisti, yhtäkkiä - kotikoneellani, ilman että piti Elisalle pukahtaa sanaakaan! \o/ Kuopassa, saat tikkusi takaisin jos haluat.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #972
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 13.11.2010 21:12
Näin pitkästä aikaa kaveria. Viimeksi nähty ehkä kaksi vuotta sitten. Se oli (lähes) selvä ja nyt vuoden käyttämättä kovia aineita. Vielä on paljonkin parantamisen varaa, mutta voitto se on pienikin voitto. Kaksi vuotta sitten tilanne näytti jo siltä, että ennen pitkää siltä lähtee henki. Oli helpottavaa puhua sille niin, että se oli samassa maailmassa ja tietoinen omasta tilanteestaan ja siitä, miten pohjalla tuli käytyä. Eihän se edelleenkään ole sama ihminen johon joskus teininä tutustuin, mutta tuskin tulee koskaan enää olemaankaan. Eikä kai ihmiset samanlaisina pysy, vaikka ei aineita pelissä olisikaan.

En tiedä pitäisikö tuosta tapaamisesta ja sen aikana puhutuista erävoitoista ja toisaalta ongelmista olla iloinen vai surullinen. Päätin keskittyä niihin asioihin, jotka ovat parantuneet ja ottaa asian positiivisena muutoksena.
Kirjoittanut: Idiot (Jäsen)
 • #973
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 15.11.2010 22:16
Ostin tänään tietokonepöydän. Just semmonen mitä olen kaipaillutkin, eikä ollut edes kallis. Tähän asti dataaminen onnistunut niin, että näyttö on yöpöydällä ja itse istun sängyllä näppäimistö sylissä. Tämä pöytä tosiaan helpottaa tuota aika paljon, tosin vielä enemmän sitten kun saan vielä kunnollisen tuolinkin.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 16.11.2010 11:54
Jei, nyt on taas hampaat kunnossa! Turhaan jännäsinkin, kun helppo ja suht' kivuton hammaslääkärikäynti oli, ja nyt viitsii taas hymyillä kun etuhampaassa ollut reikä on paikattu. Tosin tällä hetkellä on hieman huvittavaa kun puoli suuta on vielä puutunut, kun hymy on vino eikä juodessa meinaa tietää, onko vesipullo edes huulilla vai ei. Koululounaan tosin missasin kun en saa vielä syödä, ja kauhea nälkä on, mutta ei enää kauaa kun tunti on kulunut ja saan syödä edes jotain...
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 16.11.2010 12:28

Lainaus: Heetteri

Kuopassa, saat tikkusi takaisin jos haluat.

Kiitos, mutta en tarvitse sitä. Hyvä kun saitti toimii sinullakin taas.
Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 19.11.2010 21:18
whuhuu tililleni on tullut ruokaraha työharjoittelujaksolta, eli rahaa helsinkiin!
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 20.11.2010 02:05
Rahnaa! En ehkä sitten olekaan niin kusessa koulumaksujeni kanssa. Tai no, se rahahan on opintolaina, jonka nyt sitten otin kun en töitä saanut. Hyvin PA tulen silti olemaan, mutta saanpahan edes koulumaksut maksettua, ja käytyä kouluni loppuun.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 20.11.2010 20:54
Penska syntyi, pieni mutta kiukkunen ja kaikkein tärkeimpänä terve.

Pitäisi sitten lähteä laskemaan varpaita kaupungille.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 20.11.2010 20:56
Onnea mIrd sinulle ja perheellesi! Hieno saavutus.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 21.11.2010 00:49

Lainaus: mlrd

Penska syntyi, pieni mutta kiukkunen ja kaikkein tärkeimpänä terve.

Suurensuuret onnittelut onnellisen perhetapahtuman johdosta täältäkin!

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit