Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Lordi?

Kirjoittanut: Belle (Jäsen)
  • #131
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 28.04.2009 15:43

Lainaus: Funereal Soul

Ehdottomasti yksi foorumin turhimpia aiheita ikinä.


Anteeksi jos muistan väärin, mutta eikös tämä keskustelu ollut lukittu vähän aikaa sitten? O_o Muistelisin, että juuri Lordi-keskustelu lukittiin, sillä tuskin täällä on niitä kaksi kappaletta.
Kirjoittanut: kannuskäsi (Jäsen)
  • Lähetetty: 28.04.2009 17:50

Lainaus: Funereal Soul

Ehdottomasti yksi foorumin turhimpia aiheita ikinä..

Siis näitä OLI KAKSI. Tämä on Lordi? ja suljettu oli Lordi.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
  • Lähetetty: 28.04.2009 17:56
Lukkoa tällekin. Brrh. >_<

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit