Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Tekotukkaa tarjolla

  Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 07.10.2009 15:23


  Haluaisin saada tällaisen kasan nurkista pois pyörimästä. En osannut päättää laittaisinko nämä huutonettiin yksittäin vai erikseen, joten päätin kokeilla jos nämä menisivät kaupaksi täällä. Tarjolla olisi siis:

  -Puntti punaista rastakuitua (Cybershopin Hot Red), pieni tupsu käytetty, 4e (uutena 7e)

  -Puntti valkoista rastakuitua (CS Snow White), myöskin pieni tupsu käytetty, 4e (uutena 7e)

  -23 kappaletta erivärisiä rexlace-nauhoja, yhden nauhan pituus noin 2 metriä. 6e

  Kuvassa näkyvät rastat ja rastalisäke myyty.
  Kirjoittanut: CharlotteXES (Jäsen)
  • #2
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 07.10.2009 16:41
  laitoin yksäriä
  Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 08.12.2009 21:38
  Kuidut ja rastat ovat menneet, mutta jos joku tarvitsee rexlacea niin kimppu voisi lähteä vaikka postikulujen hinnalla taijotain...
  Kirjoittanut: tuomiopäivä (Jäsen)
  • #4
  • Arvo: Tulokas
  • Lähetetty: 30.12.2009 17:46
  heips vieläkö sulla on tuo kimppu tota rexlacea ?

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit