Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Tampereella PUHDISTUS teatterimiitti

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Tampereella PUHDISTUS teatterimiitti

  Kirjoittanut: groomeri (Aktiivi)
  • #1
  • Arvo: Mahtigootti+
  • • Muokkasi: groomeri
  • Lähetetty: 12.10.2009 08:51
  Heipä hei rakkaat lapsoset, tässä tuli mieleeni kun oli jossakin vaiheessa puhetta muutaman foorumin käyttäjän kanssa, että voitaisiin lähteä vaikka porukalla katsomaan Puhdistusta Tampereen Teatteriin. Katselin tässä esityspäiviä joista pyydän teidän mielipiteitänne. Ensimmäinen esitys, joka ei ole loppuun varattu on vasta tammikuulla. Liput kannattaa silti mielestäni varata marraskuun aikana. Kaikki esitykset alkavat klo 19.00 joten äänestys pystyyn: ilmoittakaa kaikki mahdolliset tulijat se päivämäärä, jona itse pääsisitte tulemaan. Lisäilen tähän viestiin aikojen perään tähtiä sitä mukaan mitä porukka kertoo pääsevänsä. Se päivämäärä, minkä perässä on 31.10. eniten tähtiä varataan miittipäiväksi!
  La 2.1.*
  Ti 5.1.
  To 7.1.
  La 9.1.*
  La 30.1.*
  Tässä vielä hinnasto!
  Peruslippu: 24 €
  Eläkeläiset 22 €
  Opiskelijat18 €
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 12.10.2009 08:54
  Puhdistuksella tarkoitetaan kai sitä Sofi Oksasen samannimiseen romaaniin perustuvaa näytelmää. (En ole tulossa, lol.)
  Kirjoittanut: groomeri (Aktiivi)
  • #3
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 12.10.2009 10:06
  Jos jäi epäselväksi niin juu, tuota tarkoitin Lisätietoja
  Kirjoittanut: Polyunsaturated Doll Blood (Aktiivi)
  • #4
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 16.10.2009 14:19
  Just satuin äitini kanssa puhumaan tästä puhelimessa tänään. Siis että mentäisiin katsomaan Puhdistus ensi vuonna. Tammikuulle muuten aikalailla jo loppuunmyyty nuo liput. Me mennään äidin kanssa helmikuussa...

  Ja muuten kuopassa: Väärinpäin. Eli siis romaani perustuu näytelmään. (Kumpi oli ensin muna vai kana...)

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
   Järjestä treffit