Gootti.net

20.6.2014: Foorumin ohjelmisto ja Kuuttinetin ulkoasu vaihdettiin. Ainakin tuoreiden viestien toiminto on kosahtanut. Tule, näe ja koe.

ShokkiHiusvärit

  Kirjoittanut: Hypnoosi (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Tulokas
  • • Muokkasi: Hypnoosi
  • Lähetetty: 14.10.2009 20:48
  Ajattelin tässä, että tiedätteköhän, mikä shokkihiusväri -merkki pysyisi päässä pisimpään? Siis niinkuin, jos ajatellaan vaikkapa Manic panic, Crazy colour... Näitähän löytyy nyt muutamia. Itse olen värjännyt useampaan kertaan hiukseni violetilla. Olen käyttänyt useimmiten Schwarzkopfin Live "mystic violet" hiusväriä, mutta olen todennut, että siitä tulee ihan liian tumma. Haluaisin kirkkaamman värin. Olen kokeillut Crazy colouria ainakin kerran, mutta se lähti muutamassa pesussa... Vinkkejä?
  Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
  • Lähetetty: 14.10.2009 20:55
  Tän olis voinu pistää hiukset treadiin. Sopis oikein loistavasti. Eikö ?
  Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 14.10.2009 21:00
  Jeps, sinnehän se sopisi. Aloittaja voisi siis laittaa kyselynsä olemassaolevaan Hiukset-ketjuun, koska tällä foorumilla on tapana aloittaa uusia ketjuja vain täysin uusista, aiemmin käsittelemättömistä aiheista.

  Lukkoa siis.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 12.03.2013 05:55, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 194 henkeä!
   Black Gothic Friday EMP:ssä joukko goottituotteita 10% alennuksella.
   Gootti.netin käyttäjille nyt 15% alennus goottituotteista!
   (Voimassa 31.3.2015 asti, minimitilausraja 66,6 euroa. Alennuksen saa goottivaatetuksesta ja -levyistä.)