Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Housut vai hame?

  Kirjoittanut: Defiini (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 18.10.2009 19:05
  Haluisin vain kysyä että pidättekö enemmän hameitä vai housuja ja millaisia hameita/housuja? itse käytän enemmän housuja. Kesällä kyllä tykkään pitää hameita Mutta jos on talvi ja -10 niin kyllä mielummin ne housut jalkaan.
  Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
  • #2
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 18.10.2009 19:21
  Kuljen aina hameessa, paitsi lenkillä tai pihatöissä, tai hevosten kanssa puuhatessa. Hameita löytyy pohjepituisista kelloista polvipituisiin kynähameisiin ja vesirajavekkihameeseen, maataviistäviä helmoja unohtamatta. Eli ihan fiiliksen mukaan, ja laidasta laitaan.
  Silloin harvoin kun käytän housuja, niin ne ovat poikkeuksetta rentoja lökäreitä, ratsastushousut muodostavat ainoan poikkeuksen.

  Jotenkin kyllä tuntuu, että tästäkin on jossain topikissa ollut keskustelua. Vai muistanko väärin, voi olla.
  Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
  • #3
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 19.10.2009 12:52
  Aihe tuntuu kyllä aika turhalta. Tuskin tulee aiheuttamaan mitään järkevää keskustelua.
  Tästäkin olisi mieluummin voinut tehdä vaikka äänestyksen.
  Mutta en lukitse vielä. Mielipiteitä vois kyllä tulla ensin asian suhteen muilta(kin).
  Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
  • Lähetetty: 19.10.2009 14:34
  Kuinkas tämä on jäänyt huomaamatta? Joo, turha aihe, josta olisi voinut keskustella tsiljoonassa muussakin ketjussa. Lukkoa vaan.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!