Gootti.net

Apua sisustukseen

  Kirjoittanut: DarkPrincess (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 18.10.2009 20:41
  Muutan toiseen huoneeseen joka remontoidaan minulle ja haluaisin sisustaa sen goottityyliin. Oilisko kellään tietoa mistä liikkeistä löytyisi tummia verhoja, mattoja, päiväpeitto ymsyms. suhteellisen halvalla ja vielä sellaisia etteivät vanhempani ihan shokkiin joutuisi. Seinistäni tehdään vaaleanpunaiset (kompromissi vanhempien kanssa), lattiasta tumman ruskea ja katosta ja ovesta valkoinen. Haluaisin sinne jotakin tumman violettia, mustaa ja punaista tekstiiliä ja lamppua mutta en tiedä mistä liikkeestä näitä Oulusta halvalla löytyisi. Millaisia makuuhuoneita muilla on sillä sisustusideoista on aina apua
  Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
  • Lähetetty: 18.10.2009 20:47
  http://www.gootti.net/keskustelu/8_221_0.html

  Kun olisit vähän jaksanut katsoa olemassaolevia aiheita edes scrollaamalla muutaman pätkän alaspäin tyylifoorumilla, olisit osunut tähän. Tarkistathan jatkossa hakutoiminnolla olemassaolevat aiheet ennen postausta, kiitos!

  Napsuva lukko tähän siis täten.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit