Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat 9 - kun valitus ei riitä

Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 25.12.2009 23:00

Lainaus: poison

Jouluvieras ei ole ilmaantunutkaan.

Oharit v*tuttavat aina. Mutta jos niitä varten on valmisteltu tosissaan, niin kerroin nousee potensseihin.
Kirjoittanut: menthal (Jäsen)
 • #272
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 25.12.2009 23:37
Ketuttaa kun ei tiedä mitä yksi henkilö minusta oikeasti ajattelee tai mitä se minusta haluaa ylipäätään
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 26.12.2009 15:27
Uskomattoman tylsää. Ei oo mitään tekemistä....
Kirjoittanut: AlienSexGarden (Jäsen)
 • #274
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 26.12.2009 16:02
Pyh, on vasta lauantai. Pitää odottaa maanantaihin että voi pistää parhaat päälle ja mennä shoppailemaan.
Kirjoittanut: Elegia (Aktiivi)
 • Lähetetty: 26.12.2009 19:16
Selvä, kiitokset avusta tuon kännykkäjutun kanssa.

Vikinät:
Sainpas tänään sitten taas mukavan masennuskohtauksen, tiedä sitten mistä johtui...
Kirjoittanut: Severana (Jäsen)
 • #276
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 27.12.2009 00:46
Ikävä yllätys odotti tänään kotipihalla, kun palasimme vaivaisen yhden yön pituiselta reissultamme takaisin. Lunta oli poissa ollessamme tullut hurjan paljon ja aiheuttanut samalla pikku onnettomuuden. Autotelttamme oli romahtanut pihatielle lumen painosta ja epäilemättä myös tuulen vaikutuksesta, peittäen koko pihatien alleen. Eihän siinä muu auttanut, kuin raahata ensin kaikki kassit ja pussukat sisälle teltan jäännösten yli kiipeillen ja palata sitten lumitöihin. Tehtiin miehen kanssa kahdestaan töitä reilu tunti, ennen kuin saatiin teltta esille hangesta ja jotenkin taiteltua se kasaan. Autoteltta oli kaiken lisäksi ihan uusi ja sen piti olla vieläpä erityisen vahva. Meillä kun on niin iso pakuri, ettei se edes mahdu kuin tuollaiseen työkoneille tarkoitettuun suojaan. Telttoja on kaatuillut ja repeillyt myös edellisvuosina pienempien autojen kohdalla turhan usein kovista lumimyrskyistä johtuen, niin että päätimme tällä kertaa ostaa erityisen vahvan sellaisen. Paskat, eipä siitä ollut sen enempää iloa, kuin muistakaan. Kai sitä täytyy sitten seuraavaksi rakentaa oikea autotalli.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #277
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 27.12.2009 19:58
Voisivat häipyä jo nuo isot sisarukset. Pari päivää niiden kanssa on mukava viettää aikaa, mutta sitten alkaa ahdistaa kun talo on täynnä väkeä. Ja tänä vuonna parhautta, juuri kun muutenkin alkoi ahdistaa, toinen veli tuli kihlattunsa kanssa, ja piti luovuttaa huoneeni heille koska sattui olemaan ainoa mihin järkevästi mahtuisi. Omaa tilaa, yhyy. Sisäinen reviiritietoinen alfanaaraani itkee häkissä.
Kirjoittanut: Faith Black (Aktiivi)
 • #278
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 27.12.2009 20:13

Lainaus: BronzeRain

alkaa ahdistaa kun talo on täynnä väkeä

Minäkin olen näitä henkilöitä, joista olisi niin kiva viettää aikaa muiden ihmisten seurassa, mutta väistämättä alkaa ahdistamaan jos joutuu olemaan pitkiä aikoja useamman ihmisen kanssa, olivat ne sitten tuttuja tai tuntemattomia.
Muuttaisin mielelläni kimppakämppäänkin erään ystäväni kanssa, mutta tiedän, että en kestäisi sitä kokopäiväistä yhdessäoloa. Minä vain tarvitsen silloin tällöin omaa aikaa, menetän malttini muiden ihmisten seurassa, jos joudun katselemaan ihmisiä yhtäjaksoisesti. Ärsytystä asiaa kohtaan lisää vielä se, että minulle ei riitä mikään parin tunnin yksinolo, vaan tarvitsen pari päivää yksin.

Miksi minulla pitää olla näin vaikea persoonallisuus ja siihen lisättynä kaikki mielenterveydelliset ongelmanpoikaset.
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 27.12.2009 20:33

Lainaus: Faith Black

Miksi minulla pitää olla näin vaikea persoonallisuus

Toihan on ihana Persoonallisuus..

Narinaa..Minulla on niskat aivan jumissa ja aivan hirveä päänsärky...
Kirjoittanut: Aural (Jäsen)
 • #280
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 27.12.2009 20:44
Jahas, taas se alkaa. En ajattele mitään kovin kaunista niistä kakaroista, jotka leikkivät ilotulitteilla ennen uudenvuodenaattoa ja sallittua kellonaikaa. Kyseinen päivä on jo itsessään niin paha, kun saa ahdistua koiransa puolesta ja pelätä sen saavan sydänkohtauksen, ja nyt jo parin satunnaisen pamauksen jälkeen se yritti piiloutua vaatekaappiin. Vaikka koira onkin kauttaaltaan yhtä fobiaa, on sen ilotulitepelko kuitenkin pahinta, eikä ole kivaa olla aikuisten oikeasti huolissaan sen terveydestä. Ja eipä se ole ainoa eläin, joka saa varmaan viikon ahdistua ihmisten välinpitämättömyydestä.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit