Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä teille merkitsee itsenäinen Suomi?

Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 29.12.2009 23:08
Yksi näyttelykö muka muuttaa ihmisten mielipiteet?
Kirjoittanut: tapsuli (Jäsen)
 • #282
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 30.12.2009 00:15

Lainaus: azpzv

Helsingissä on Suurnäyttely; Sotamuseossa Millaista oli 70v.Sitten 105 päivää kestäneessä Talvisodassa! Sanokaa sen jälkeen Merkitseekö Itsenäisyytemme mitään?!
Kaikkiko turhan takia...

Saattoi olla turha taistelu. Voii olla että osana kolmatta valtakuntaa olisi ollut parempi elää.Siis ei entisen neuvostoliiton osana.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 30.12.2009 09:44

Lainaus: tapsuli

Voii olla että osana kolmatta valtakuntaa olisi ollut parempi elää.Siis ei entisen neuvostoliiton osana.

Eli siis entisen neuvostoliiton osana, kun sitten kävi miten kävi...
Kirjoittanut: tapsuli (Jäsen)
 • #284
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 30.12.2009 13:48

Lainaus: mlrd

Eli siis entisen neuvostoliiton osana, kun sitten kävi miten kävi...

Ei ei, eipäs mennä asioiden edelle. Siis jos oltaisiin luovutettu niitä alueista mitä neuvostoliitto vaati.Äijiä olisi säästynyt, kalustoa olisi ollut enemmän ja uudenaikaisempaa jatkosodan alkaessa.Voiipi olla ettei suomi soltuila tee mitään hyökkäyssodassa vaan pelkässä puolustussodassa? En juuri nyt ota enempää kantaa.Olisi mahdollisesti axelilla ollut paremmat mahdollisuudet voittaa sota.
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 30.12.2009 17:25

Lainaus: Iiriva

Yksi näyttelykö muka muuttaa ihmisten mielipiteet?

Ei varmasti.Ne" kireimmät"olis vaan käyneet katselemassa. Mikään ei ollut niin helppoa tai yksinkertaista. Mikä oli Suomalaisten miesten panos...Itsenäisyytemme säilymiseen!?
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 03.01.2010 02:13

Lainaus: tapsuli

En juuri nyt ota enempää kantaa.Olisi mahdollisesti axelilla ollut paremmat mahdollisuudet voittaa sota.

Alunperinkin olemattomat, ei siitä mihinkään pääse.
Tuon kokoista aluetta on mahdoton miehittää, eivätkä siinä pienessäkään osassa onnistuneet edes partisaanitoimintaa estämään. Osakiitos kuuluu varmaan ideologialle puolin ja toisin.

Yks suomi siinä seassa... no, jotakin jäi ja sekin vähä taitaa mennä.

Oletteko kuulleet EU:n presidentistä?
Kirjoittanut: Chrystalis (Inkvisiittori)
 • #287
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 03.01.2010 11:23

Lainaus: mlrd

Oletteko kuulleet EU:n presidentistä?


Kyllä. Tämä alkaa näyttämään enemmän ja enemmän valoisalta minulle, piakkoin saan sen oman diktaattoriuteni polkaistua käyntiin. (:
Kirjoittanut: Abigor (Jäsen)
 • #288
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 03.01.2010 12:20
Kai nämä EU:sta eroon haikailijat muuten tietävät, että suomen nekin vähät maajussit mitä vielä on, toimivat melkein kokonaan EU:n tuilla? Toisekseen suomella ei ole enää omavaraisuutta hirveästi jäljellä, jos rajat pitäisi syystä tai toisesta laittaa kokonaan kiinni, ruoka olisi melko kortilla jahka hätävarannot tyhjenevät. Öljyäkään ei tietenkään kauaa riitä edes säännöstelyllä. Tosin, tämähän oli jo toisen maailmansodan aikaan tosijuttu, että ruokaa ei juuri riittänyt, ettei ole mikään EU:n vika kun ei ollut vielä edes pilke kenenkään silmäkulmassa moinen laitos.
Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #289
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 03.01.2010 12:57

Lainaus: Abigor

EU


Minusta eu:ssa on hyvät että huonotkin puolensa :S Eu polkee minusta valtioiden oikeuksia päättää asioistaan, säätämällä lakeja, joita kaikkien jäsenmaiden on noudatettava. Ja eikä tuo maanviljelijöille maksettu tuki mikään kovin kummoinen ole. Ja ihmisten vapaa liikkuminen eu alueella, lisää aiheettomia turvapaikanhakijoita. esim. Bulgarian romanit jotka ovat kunnon on ongelma helsingissä. Jopa täällä itä-suomessa ilmiö on huomattu. Toisaalta taas sitten tavaran vapaa liikkuminen eu alueella on hyvä asia minusta... Mutta itse kyllä kannatan eu:sta eroamista, koska haitta on suurempi kuin hyöty.
Kirjoittanut: Natassja (Jäsen)
 • #290
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 03.01.2010 16:13

Lainaus: SyllaBoreal

esim. Bulgarian romanit jotka ovat kunnon on ongelma helsingissä.

Ei ne ole ongelma. Bulgarian suurlähetystö hoitaa kyllä oman maan kansalaistensa asiat ja järjestävät matkat kotiin vaikka konsulikyydillä. Ne on ne Romanian romanialaiset, mitkä täällä ovat ongelma. EU kansalainen saa vapaasti oleskella Suomessa, jos pystyy itsensä ja perheensä täällä elättämään. Kaupungin vastuulla ei voi olla EU-tason ongelmat. Koko saatanan Romaniaa ei olisi edes pitänyt ottaa EU jäseneksi. Prkl.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit