Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Myydään Demonian saappaat, koko 39

  Kirjoittanut: Aditu (Aktiivi)
  • #1
  • Arvo: Mahtigootti++
  • Lähetetty: 11.03.2010 10:29
  Myyn Demonian saappaat kokoa US8 eli meikäläisten koko 39, koska ovat minulle liian isot. Tarkempi malli on Demonia Gothika-206. Varsi on löysä ja hieman joustava niin mahtuu vähän isompikin pohje. Saappaat Ovat hyvin vähän käytetyt, olen kävellyt näillä korkeintaan viitisen kertaa, joten ovat lähes uuden veroisessa kunnossa. Vähän ryppyä/juonteita varressa nilkan kohdalla, mitä nyt tulee about jokaisiin saappaisiin jo ensimmäisellä kävelykerralla + jotain hyvin minimaalisia naarmuja, jotka saa helposti peittoon vaikka lankilla. Hintapyyntö 60€ + postikulut. Asun pääkaupunkiseudulla, joten myös nouto on mahdollista. Yksärillä voi kysellä lisätietoja. Kuvia juuri näistä kengistä voin yrittää ottaa, vaikka niiden laatua en voi taata kun ainoa kuvausväline tällä hetkellä on kännykän kamera, jonka laatu on mitä on.
  Kirjoittanut: Aditu (Aktiivi)
  • #2
  • Arvo: Mahtigootti++
  • Lähetetty: 30.06.2010 13:14
  Nämä on muuten myyty eli tämän aiheen voipi lukottaa.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 6 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit