Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat: nyt 10 % enemmän jupinaa!

Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #121
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 21.05.2010 23:06
Kotonamme on taas jotain ötököitä :S Entisistä kun päästiin työllä ja tuskalla eroon ilmestyy heti uusia. Tällä kertaa jotain 3mm kokoisia pikkukoppiksia. Hirmuisen kiva.Onko täällä muita vanhojen kerrostalojen kiusausten uhriksi joutuneita paikalla? Ihmettelen kovasti miten jotkut voi elää ihan normaalisti tuollaisten kanssa. Itseäni asia ahdistaa vaikka nuokin on varmaankin ihan täysin harmittomia.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 21.05.2010 23:18
Onnistuin päivällä repäisemään tuon ventin kämmenestä auki, vilkaisu lääkekaappiin--> laastareita ei ole.
Painuin sitten paperitollo kourassa lähikauppaan etsimään laastaria. Löytyi.

Hello kitty- laastareita tasan yks paketti.
Kirjoittanut: Jenaldo (Jäsen)
 • #123
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: Jenaldo
 • Lähetetty: 21.05.2010 23:24
Lämpimät ja kauniit säät, muutenkin kivan kesäinen fiilis...
tai ainakin oli. Kaikki päivät kun olisin halunnut olla jonkun frendin kanssa on ihmiset huitsinnvadassa ja poikaystävä näytelmätreeneissä helsingissä. Ja silloin kun aikaa olisi niin olen jo niin suunnattoman v*ttuuntunut että en osaa kuin haastaa riitaa. Huomenna siis ilman syytä reissu helsinkiin yksin koska en jaksa istua himassa
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 22.05.2010 13:13

Lainaus: SyllaBoreal

Tällä kertaa jotain 3mm kokoisia pikkukoppiksia. Hirmuisen kiva.Onko täällä muita vanhojen kerrostalojen kiusausten uhriksi joutuneita paikalla?

Kyllä on, meilläkin oli yhden puhdin juuri sellaisia pieniä koppakuoriaisia jotka tod.näköisesti alunperin tulivat jauhojen mukana. Muuta ei tehty ku heitettiin jauhot yms. pois ja jatkossa pussien sijasta säilytetään rasioissa joihin ei pikkuisetkaan öttiäiset pääse. Näin päästiin noista riesoista eroon...
Vielä olisi sokeritoukat hävitettävänä, niistä ei taida päästä eroon ihan helpolla edes myrkyillä.:/
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 22.05.2010 19:43

Lainaus: Malys_

Vielä olisi sokeritoukat hävitettävänä, niistä ei taida päästä eroon ihan helpolla edes myrkyillä.:/

Navettaraidilla katos meiltä.

(Purettiin myös vanha hella mistä niitä tuntui sikiävän.)
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 22.05.2010 21:18

Lainaus: SyllaBoreal

Tällä kertaa jotain 3mm kokoisia pikkukoppiksia.


Luultavasti riisihäröjä. Tarkastahan myös kaikki muut kuiva-aineet, pesivät luultavasti niissäkin. Intistä tullessani minä jouduin heittämään kuiva-ainekaapista kaikki muut pöperöt roskiin paitsi säilykkeet, sitten imuroin koko kaapin ja pesin kloriitilla. Eipä ole enää mökömia näkynyt. Vain kova, paksu muovi, lasi ja metalli estävät noita pieniä perkeleitä pääsemästä jauhojen, ryynien ja pastojen kimppuun, joten esim. tuotteiden omat pakkaukset eivät yleensä riitä.

Sry OT.
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 23.05.2010 00:10
Natinaa...oli kiva tunne kun söin leipää ja auuts..Hammas lohkes! Pitää kohta vissiin laittaa tekarit..

Murisevan kitinää;Olipa kiva tulla kotiin kun kauhee juoppojen käkätys kuuluu parvekkeelta..hohhoijaa se vaan jatkuu Jne..No minäkin otan sitten omat kidutukset käyttöön ja laitoin soimaan Amorphiksen Silver Bride Alko tapahtuu porukka häipy koko kerrostalosta.Oi kiitos Tomi...
Kirjoittanut: BlackWidow (Jäsen)
 • Lähetetty: 23.05.2010 07:35
Perhana, oon kitkeskellyt mansikkapeltoo ja hyttyset on imeneet mut lähes kuiviin heh heh!...Joo, mut ei oo kivaa kun on hyttysen puremii siellä sun täällä ja sit kutittaa ja tietysti raavin ne näil kynsil aika nopeesti verille...Koitan olla raapimatta...prkl!
Kirjoittanut: Kreivi Arvet (Nimetön)
 • Lähetetty: 23.05.2010 10:27

Lainaus: BlackWidow

hyttyset on imeneet mut lähes kuiviin


Elä nyt päästä ittees ihan kuiviin jotta jää vampyyreillekin jotain imettävää Mutta toisaalta jos päästää ittensä ihan kuiviin voi saavuttaa erilaisia astraalitasoja kun ruumis jossa on alkaa "kuolla" mutta ruumista ei saa päästää liikaa "kuolemaan" jotta voi palata takaisin "elämään" siihen ruumiiseen missä on ollut.
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 23.05.2010 11:37

Lainaus: mlrd

Navettaraidilla katos meiltä.

Ahhaa, kiitos tästä tiedosta, tarviipas katsoa josko yrittäisi tuollaista myrkytysoperaatiota. Tietysti hieman pahempi voi olla kun tosiaan asutaan kerrostalossa niin niitä öttiäisiä tulee muista kämpistä aina uusia jos ei muita huoneistoja käsitellä kuin vaan meidän..?

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit