Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat: nyt 10 % enemmän jupinaa!

Kirjoittanut: Kaarina (Jäsen)
 • #301
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 17.06.2010 00:03
2kk antibiotin syöntiä edes. Olis kannattanut mennä lekurille jo aikasemmi niin olisin päässy vähemmällä
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.06.2010 11:46
Keitto on ihan sopivaa mutta lusikka on liian kuuma! Nyt on elämä piloilla.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 17.06.2010 12:52
Öö...uskaltaako kysyä, onko azpzv yhä foorumilla...?
Valitampa sitä nyt että X-tra-X:ilta tilattiin viime vuonna (22.12.2009) vaatteita TaruisenAaveen ja Tapsulin kans, ja pääasiassa nämä olivat osa joululahjojamme toisillemme. Muutama rätti tuli helmikuussa ja vasta nyt kesäkuussa lisää, että kerkesi TaruinenAave jopa henkilökohtaisesti käymään Berliinissä X-tra-X:in liikkeessä ennen tätä... Yhä on paita Tapsulille tulematta vaikka kaikkea piti olla varastossa kasapäin, ja se niin pistää vihaksi!! Mitäs lupaavat että tavaraa riittää ellei asia näin ole? Tuohon aikaan kun kamat tilasimme itselläni oli pinkki kausi meneillään ja suunnittelin talvi-lookiani, eli sinistä, valkoista ja turkoosia. Ompas hyvä etten sitten tilannut sieltä siihen talvi-lookiin sopivia vaatteita, kun ehti tulla jo kevät-look ja nyttemmin kesä-look ennen kuin omat vaatteeni tulivat. Että saattaapi sitten Tapsuli ehkä saada paitansa lahjaksi ensi jouluna
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.06.2010 13:00
Häiriköivä ystävämme on kadotettu keskuudestamme.

X-tra-X, tuo vanha veijari. Aina on kaikki tullut tai korvattu, mutta tahtoo olla aivan holtittoman pitkiä nuo toimitusajat. Tilasin kerran kävelykeppiä itselleni sieltä ja kysyin etukäteen, että saako sen kuukauden sisällä Suomeen. Sanoivat, että saa, mutta ehdinpä sitten ennen kys. kepin tuloa (taas ) Berliiniin toteamaan, että ovat mokomat liian painavia minulle ja peruutin tilauksen. Tosiaan siinä ehti mennä jokunen kuukausi...

Ja etten turhia postaile, niin kitinää: kriisissä oleva parisuhde osaa olla todellista herkkua kummallekin osapuolelle ja siitä joutuvat minun ystävänikin kärsimään. Taitaa olla joku seven year itch meneillään, sillä tässä kohta on tosiaan se seitsemän vuotta yhdessä oltu...
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 17.06.2010 13:05

Lainaus: TaruinenAave

tahtoo olla aivan holtittoman pitkiä nuo toimitusajat

No älä! Noloa antaa se paita joskus ens jouluna...

Lainaus: TaruinenAave

joutuvat minun ystävänikin kärsimään

Niin minähän kärsin vaan siksi että sinä kärsit...

Lainaus: TaruinenAave

Häiriköivä ystävämme on kadotettu keskuudestamme

Huh! siinä tapauksessa uskallan palata keskuuteenne taas turvallisesti
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.06.2010 14:10

Lainaus: Ninni

Muutama rätti tuli helmikuussa ja vasta nyt kesäkuussa lisää, että kerkesi TaruinenAave jopa henkilökohtaisesti käymään Berliinissä X-tra-X:in liikkeessä ennen tätä... Yhä on paita Tapsulille tulematta

Noh, tiedänpähän etten turhaan odottele kamojani. Ensimmäinen tilaus k.o. puljusta meni ihan mallikkaasti, toisen kohdalla on ollut nyt parin kuukauden radiohiljaisuus. Voisin vaikka lyödä vetoa että kaupan ongelmat johtuvat tuosta vuoden '98 verkkokauppasysteemistä jota kenelläkään ei ole aikaa päivittää. Sen vuoksi siellä pyörii tonneittain tavaraa jota ei ole välttämättä edes valmistettu enää vuosiin.
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 17.06.2010 16:01
en päässyt amikseen nyt lukion jälkeen.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 18.06.2010 02:18
Venemaalissa on aika tiukat liuottimet seassa, päänsärky alkaa jo nyt hellittää kun iltapäivällä maalailin.
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 18.06.2010 09:18
Huoh. Tehdään taas niinkuin asiakas (tai oikeastaan välikäsi) haluaa, ei niin kuin hyvä tulisi. Kyrpii pilata hyvä ja käytännössä jo valmis työ siksi että herrat rouvat löytävät jostain ohjeiston jota ei ole tähän päivään mennessä noudatettu kertaakaan. Sietää siinä sitten ihmetellä miksi tv-mainokset ovat niin tasapaksua ja mitäänsanomatonta kuraa.

P.s. deadline kello 16
Kirjoittanut: Chuuko (Jäsen)
 • #310
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 18.06.2010 09:48
Eilen kilpailuohjeita ja tänäään kamppeita, kenkiä ja kompassia etsiskellessä alkaa miettiä että mihin h*lvettiin sitä on taas lupautunut.

Jos siis häviän viikonlopun jälkeen totaalisesti, olen eksynyt ja kuollut johonkin Kytäjän kallionkoloon ja tuhatpäinen suunnistajajoukko on tallonut mut nastareilla muusiksi.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!