Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat: nyt 10 % enemmän jupinaa!

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 01.10.2010 18:23

Lainaus: Kedira

Jos saisit käsiisi jonkin päätöksentaloyhtiöstä ja todisteen ettet itse ole voinut päätökseen vaikuttaa, niin se voisi tehota.

Joo, todisteita voin kehittää heikäläisille. Hyvä huomio.

Lainaus: SuZiC

[...] onhan se kuluttajan kannalta kohtuutonta maksaa palvelusta jota ei voi käyttää.

Toden totta. Kiitos tästäkin.

Lainaus: Mina

Ainakin tällä operaattorilla jolla mie työskentelen nuo määräaikaisetkin saa irtisanottua just tuolla syyllä esim. ett kytketään meidän verkosta irti, sillonhan ei voi käyttää jne.

Kiitän! Yritän vempuilla irti tuosta sopparista.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 02.10.2010 11:27
No jee. Firma voikin palkata minut vasta joskus joulukuun tienoilla tai sen jälkeen, mutta silti käynnistivät rekryprosessinsa jo elokuussa ja roikuttivat minua tänne asti. Kivat. No, voi olla että pääsen siksi aikaa takaisin vanhaan duuniini, mutta en tiedä menenkö sen jälkeen enää tuonne.
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 02.10.2010 20:41
Stressiä kerrakseen. Viime viikolla hajosi jääkaappi, tiistaina saatiin uusi tilalle ja samalla reissulla tuli puheeksi vuokranantajien kanssa tämän kämpän myyntiin meno. No, ei siinä sinänsä mitään, voisihan vuokrasopimus jatkua seuraavankin omistajan kanssa mutta kun on putkiremontitkin tulossa joten evakkoon olisi ainakin lähdettävä.

Viime viikolla tapahtui myös sen verran että tätini ilmoitti muuttavansa miehensä kanssa Lappiin ja laittavansa talonsa myyntiin jota tarjottiin sitten meille. Ja nyt harkinnanalaisena onkin oman talon hankinta kun laina-asiatkin onnistuisi. Vaan kun ei olla mitään miljonäärejä niin 25 vuoden asuntolaina tuntuu kammottavalta ajatukselta. Toisaalta riskejä on otettava jos meinaa tässä elämässä jotain saadakin ja töitä on tehtävä sen eteen.
Mistä pääsenkin seuraavaan stressinpoikaseen; työkaveri taisi ottaa melkoisen raskaasti tuon talohankinnan, muuttui ihmeen vaisuksi asiasta kuultuaan ja totesi vain että "vituttaa kun toiset syntyy kultalusikka suussa ja saavat kaiken mitä haluavat ilman että tarvitsee tehdä mitään!". No joo, ilmaiseksi talo tosiaan saadaan, mitä nyt mukana tulee se 25 vuoden velkavankeus ja stressi siitä että varmasti pärjätään. Harmittaa.
Kirjoittanut: Idiot (Jäsen)
 • #814
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 04.10.2010 09:50
Tässä nyt on taas muutamat asiat aiheuttaneet "pientä" ahdistusta ja paniikkia viime aikoina. Ehkä isoin ongelma on se, että keskiviikkona alkaisi työssäoppimisjakso, eikä ole vieläkään työpaikkaa. Kyllähän minä töitä olen kysellyt, mutta kun eivät ota mihinkään. Tuntuu että nämä tettiläiset vievät kaikki paikat.. Ahdistusta lisää se, etten oikeasti jaksaisi nyt tehdä mitään töitä, mutta on pakko. Kauhean voimaton olo koko ajan.
Muutenkin tuntuu että aika loppuu joka asiassa kesken, enkä saa mitään aikaiseksi. Koulutehtäviä en ehdi ikinä tehdä ajoissa, mikäli nyt edes ehdin niitä ollenkaan tekemään. Sitten jos aikaa on, ahdistaa ja masentaa sen verran, ettei tehtävistä tule yhtään mitään. Tänäkin aamuna olen tehnyt yhtä tehtävää n. 2 tuntia. Sekin varmaan jo pari viikkoa myöhässä, en tiedä.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #815
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 04.10.2010 11:26
Pää ja niskat ihan jumissa. Toista viikkoa jo taas todella pahana. Ärsyttää. Hieronnasta on apua vajaaksi vuorokaudeksi. Polvikin taas kiukuttelee ja menee alta välillä kävellessä. Ja ei puhettakaan, että voisin sen kanssa olla levossa, kun koirat pitää liikuttaa.
Huulikorutkin taas kiukkua ja märkii ihan urakalla. No johan siinä..
Ja sairaspäiväraha on luvattoman pieni ja kaikki vaan kallistuu.
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 04.10.2010 12:25
Kuulokkeet hajosi, hatettaa. Nyt olisi tosin sitten hyvä syy hommata sellaiset korvan peittävät jättiläiset joita olen himoinnut, mutta kun mihinkään 20e päristimiin ei edellisten jälkeen enää pysty tyytymään niin kalliiksi tulee :< Osaisiko joku suositella Helsingistä liikkeitä joissa kuulokkeita pääsisi testaamaan? Hifikaupoista en niin perusta, niissä palvelu on lähes poikkeuksetta todella nuivaa ellet sitten heiluttele tuhannen markan seteleitä sisään kävellessäsi.

Kaiken lisäksi on vielä maanantai, yhyy.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 04.10.2010 23:19
Ottaa päähän. Täältä penteleen perähikiältä on jumalattoman kallista matkustaa yhtään minnekään vaikka on opiskelijakortti, joten suurin osa vähäisistä rahoistani menee VR:lle. Ei tunnu töitäkään täältä löytyvän, ja minun olisi niitä pakko saada koska pelkillä opintotuilla ei makseta edes koulumaksuja, muista kuluista puhumattakaan. Olen myös kieltämättä kateellinen pikkusiskolleni, joka asuu nyt vuoden Englannissa koska on au-pairina. Isosiskonikin asui nuorempana 2,5 vuotta Skotlannissa - entä minä?! Kaiken hyvän lisäksi naamani mätänee, poskessa on tulehtuneita rupia ihan yhtäkkiä. Ei perkele.
Kirjoittanut: SuZiC (Jäsen)
 • #818
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 04.10.2010 23:22
Mäkin haluan kitistä... Kurkku on ihan älyttömän kipee, silmät vuotaa ja niitä särkee ja ylipäänsä on sellanen ihan käsittämättömän vetelä olo..
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 04.10.2010 23:35
Pomohan se vituttaa, ajoi työkaverin ottamaan lopputilin täysin turhaan.
Saahan nähdä minkälainen perseennuolentakampanja nyt alkaa. On tuo aiemminkin ollut hyvää kaveria, varsinkin sen jälkeen kun yritti junailla luottamusmiehelle potkut.

Nyt kaveri (ei em. luotto) otti loparit pyytämättä enkä yhtään ihmettele miksi. Sen verran hyvin hänen korvaamattomuuttaan perusteltiin jo kertaalleen lykättyjen lomien perumisen yhteydessä, jotta suora lainaus "pitäkää ***** tunkkinne" ei ole varsin huonosti sanottu.
Kirjoittanut: AlienSexGarden (Jäsen)
 • #820
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: AlienSexGarden
 • Lähetetty: 05.10.2010 00:28
Ole huomannut lähiaikoina, että kirjoittaminen ja puhuminen suomeksi on astetta hankalampaa. Teksti näyttää paperilla/ruudulla oudolta ja puhuminenkaan ei ole sulavaa. Englanniksi kaikki vaan tulee helpommin ulos, kun taas suomeksi lähes jokainen lause jumittaa ja pitää sanoa asia kolme kertaa peräkkäin että toinen ihminen ymmärtää. Enemmän huolestuttaa, kuin v*tuttaa. Ei olisi kivaa unohtaa äidinkieli.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit