Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat ja vinkunat: nyt 10 % enemmän jupinaa!

Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.11.2010 09:44

Lainaus: Iiriva

Perjantai pelottaa. Silloin selviää tuloksista, onko poikaystäväni syöpä parantunut vai uusinut toista kertaa, jolloin hoitoihin joutuisi kolmatta kertaa.


hui että kun alko itteäkin jännittää Minä pidän kanssa peukkuja teille että kaikki on hyvin!


pakko nyt päästä valittamaan, että hirveä väsy. kaksoistutkinnon suorittaminen ei aluks ollu hankalaa mutta nyt siitä aiheutuu ihan liikaa univelkoja. Redbullilla ja kahvilla saa elää : (
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 03.11.2010 11:03

Lainaus: Iiriva

Perjantai pelottaa. Silloin selviää tuloksista, onko poikaystäväni syöpä parantunut vai uusinut toista kertaa, jolloin hoitoihin joutuisi kolmatta kertaa.


Toivotaan parasta, uskoisin että kävi miten kävi, niin reipas ja vahva sälli selviää kyllä. Ja onhan sillä vierellään Sisukka(tm)!
Kirjoittanut: heidimariela (Jäsen)
 • #953
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 03.11.2010 11:19

Lainaus: poison

Kannattaisi perustella, ja kertoa vähän laajemminkin käsiteltävästä asiasta, kuin vain parilla sanalla. Saisimme rikkaampaa keskustelua aikaiseksi! Kiitos


Joo elikkä toimeentulotuen meinaavat ottaa pois säästöjen takia ja henkilökohtaisista syistä joutunut olemaan pois opiskelujen parista niin opintotukikin meinaa mennä. Lisäksi koira on sairastellut paljon ja se on vienyt rahaa niin perkeleesti.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 03.11.2010 12:06

Lainaus: Heetteri


Toivotaan parasta, uskoisin että kävi miten kävi, niin reipas ja vahva sälli selviää kyllä. Ja onhan sillä vierellään Sisukka(tm)!


Toivotaan todellakin, sillä ne hoidot ovat todella rankkoja. Olen ylpeä miehekkeeni kestävyydestä jo siksikin, että hän selvisi olosuhteisiin nähden todella hyvin jo kahdesta hoitokerrasta, mutta olisi se kolmas kerta vielä rankempaa, varsinkin henkisesti. Hän on kuitenkin vasta 21, joten olisi ihan kiva jos se perkele olisi nyt viimein voitettu ja pääsisi jatkamaan elämää ilman kuolemanpelkoa.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #955
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 03.11.2010 12:22
Kuulun siihen pieneen vähemmistöön, joille kaamos- ja syysmasennus on oikeasti elämää haittaava ongelma. Ei taas ole ollut kauhean hauskaa.

Tällä hetkellä aiheutan ikäviä tilanteita purskahtelemalla itkuun ilman selkeää syytä, esimerkiksi kesken illanistujaisten kavereiden kanssa. Koko ajan väsyttää, mitään ei jaksaisi, jos maito on loppu itken asiaa vähintään vartin, koska en kestä pieniäkään vastoinkäymisiä. Silloinkaan ei ole kivaa kun on kivaa. Suurimman osan vuodesta olen jokseenkin normaali ja toimiva ihminen, mutta joka saatanan syksy tämä iskee päälle. Ärsyttävintä on, että jos puhuu syysmasennuksesta, ihmiset olettavat että olen hieman väsynyt ja kärttyinen, kuten kaikki suomalaiset tähän aikaan vuodesta. On hyvin vaikea saada ihmiset ymmärtämään, että minusta tulee todellakin hyödytön nurkassa itkevä pallo, joka ei poistu asunnosta ellei ole pakko.

Nytkin lintsaan luennolta. Hävettää.
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.11.2010 13:36
Uh, pienet on omat murheet muiden ongelmiin verrattuna mutta kuitenkin. Ärsyttää kun tämäniltainen Jex Thothin keikka on niin myöhään, kaikkialla ei ilmeisestikään ole vielä oivallettu että aikaisemmat soittoajat arkisin palvelevat sekä yleisöä että baaria. Rock'n'roll all night long jne, mutta on se hankalaa kun vaihtoehtoisemman musiikin kuluttajat käyvät nykyään töissä ja koulussa kokkelin kiskomisen ja pakuvolkkarilla ajelemisen sijaan.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #957
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 03.11.2010 15:31
Niska on niin jumissa että päätä särkee eikä mistään tule mitään. En saanut yöllä nukuttua, tämä päivä mennyt toljottoassa ja mokaillessa. Ketuttaa että meni monen tunnin työ hukkaan ja monta tuntia lisätyötä todella aloittelijamaisen virheen takia. Hajottaa, paljon.
Kirjoittanut: Elegia (Aktiivi)
 • Lähetetty: 03.11.2010 16:13
Kaverilla on tosiaankin joku asenneongelma. En saa jutella muiden kanssa ilman että saan kaveriltani niskaani vuosisadan mykkäkoulua ja paska-angsteja! Olen nyt yrittänyt vain jättää koko asian omaan arvoonsa siinä toivossa että tajuaisi ettei moinen käytös auta (siis miten sen pitäisikään auttaa...?) millään tavalla, mutta kohta varmaan pitää kyllä ruveta tivaamaan että mikähän tätä neitiä taas vaihteeksi vaivaa.

Vai olenko mä vaan itse jotenkin tunteeton...
Kirjoittanut: DeadlyNightshade (Aktiivi)
 • #959
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 03.11.2010 17:42

Lainaus: Giffirt

Kuulun siihen pieneen vähemmistöön, joille kaamos- ja syysmasennus on oikeasti elämää haittaava ongelma. Ei taas ole ollut kauhean hauskaa.


Sama juttu täällä päin, kuulostaa niin tutulta..

Ellokselta tilaamani kengät olivat väärän kokoiset ja sitäkin on tullut pillitettyä nyt koko päivä. Aamulla hain postista. Hieno homma tämä syksy
Kirjoittanut: Azrael (Aktiivi)
 • #960
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 03.11.2010 21:02

Lainaus: Giffirt

Kuulun siihen pieneen vähemmistöön, joille kaamos- ja syysmasennus on oikeasti elämää haittaava ongelma. Ei taas ole ollut kauhean hauskaa.


Sama minullakin, tosin itselläni kaamosmasennus tekee jo varsinaisestakin masennuksesta isomman ongelman, mutta ei siitä nyt sen enempää.

Työharjoittelupaikkani tunkkainen ja suht. ikävä ilmapiiri tekee päivistä hankalia. Päivät menevät muuten mukavasti asiakkaita palvellessa, mutta tuo huonohko ilmapiiri vaikuttaa ikävästi myös omaan mielialaani.
Mutta minkäs teet, ei sitä näin pelkkänä harjoittelijana kehtaa eikä pysty sanoa asioita suoraan kanssatyöntekijöille.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 5 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit