Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Ulkomaan matkat

  Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
  • Lähetetty: 28.06.2010 13:00
  Elikkäs missä ulkomaissa on tullut käytyä?
  Mikä on ollut kiintoisa matkakohde mielestänne, mitkä nähtävyydet ovat vieneet silmät ja sydämen? Ja ihan muutenkin, saa kertoilla mihin kannattaisi matkustaa.

  Itse en ole käynyt kuin saksassa, virossa ja ruotsissa. Näin mitä itse kunnolla muistan matkoista Pienenä tuli paljon käytyä aurinkomaissa mutta olin sitten taas niin pieni etten niistä muista paljoa mitään.
  Kirjoittanut: Fenrisulfur (Jäsen)
  • #2
  • Arvo: Asiantuntija
  • • Muokkasi: Fenrisulfur
  • Lähetetty: 28.06.2010 13:13
  Espanjassa,Virossa ja Ruotsissa... En siis kovin monessa ja ehkä espanja on noista jossain määrin mielenkiintosin eksoottisuudeltaan mutta olin sillon alle 10vuotias... Menisin noista nyt kumminkin ehkä mieluiten ruotsiin.

  Kiinnostais esimerkiksi Norja,Islanti,ja Japani. Japani tosin on vaikean kaukana.
  Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
  • Lähetetty: 28.06.2010 15:13
  Samanlainen keskustelu on jo, joten lukkoa tulee. Tarkistathan, ettei samankaltaista aihetta jo ole ennen uuden luomista, aihesivuja kun on yli 10!

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit