Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Voita oma Sauna!

  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 10.07.2010 16:51
  Kesäajan riemuksi Gootti.net järjestää oikein vanhan ajan virtuaaliset löylykarkelot, nimittäin uuden kilpailun, jossa arvotaan osallistujien kesken Sauna-kauhuelokuva. DVD-formaatissa oleva Sauna on saunan syntymailta syntyjään. Se on A.J. Annilan ohjaama elokuva synnistä ja katumuksesta, jonka hehkutetaan vievän katsojansa suoraan pimeyden ytimeen. Elokuva sijoittuu vuoteen 1595 ja Suomen-Venäjän rajamaastoon.

  Voit voittaa elokuvan itsellesi vuodattamalla jos et sentään verta niin ainakin vähän hikeä. Kirjoita kommentteja Gootti.netin goottikauppojen listauksessa oleville esittelysivuille. (Muista ilmoittaa kommenttiin oma toimiva sähköpostiosoitteesi, sillä jos voitat, saat yhteydenoton sähköpostitse.)

  Osallistujien kesken arvotaan yksi kappale Sauna-DVD:tä. Jos kirjoitat useampia kommentteja, se on ihan OK. Voit sillä tavalla kasvattaa mahdollisuuksiasi voittaa selkäpiitä karmivan Sauna-tuokion sohvalla. Kommenttien pituutta ei ole juurikaan rajoitettu, kunhan vain niiden tekemiseen on käytetty järkeä ja kielenä käytetty suomea.

  Siirry goottikauppojen listaukseen...

  Kilpailu käynnistyy tänään lauantaina 10.7. ja päättyy ensi viikon lauantaina 17.7.2010. Voittaja valitaan kaikkien osanottajien kesken kilpailun päätyttyä Stetson-menetelmällä, eli nimen hatusta vetämällä, ja häneen otetaan yhteyttä sähköpostitse. Elokuva on uusi ja käyttämätön. Se toimitetaan postitse. Gootti.net maksaa elokuvan toimituskulut Suomeen. Voittajan nimi tai nimimerkki paljastetaan täällä foorumilla tässä viestiketjussa kunhan kisa on päättynyt.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 14.07.2010 00:54
  Kilpailu on käynnissä vielä joitakin päiviä. Kommentilla pääset arvontaan mukaan, joten eiköhän kannata tehdä asian eteen jotain. Ilmaista tavaraa sentään, herttinen.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 22.07.2010 06:30
  Nimimerkki Leviathan voitti arvonnan ja elokuva lähetettiin hänelle eilen. Uusi kilpailu järjestetään lähiaikoina.
   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 6 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit