Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Raks Gothique

  Kirjoittanut: SilverGhost (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 03.08.2010 09:51
  eli Gothic Bellydance on alkanut kiinnostamaan.....laitan tähän linkin yhteen esitykseen ja haluaisin tietää tunnistaako kukaan tätä kappaletta? kaunis kappale ja voisin kuunnella paremmankin version siitä jos löytäisin sen jostakin...

  http://www.youtube.com/watch?v=COx_jJOkcGU
  Kirjoittanut: Sarwen (Jäsen)
  • #2
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 03.08.2010 10:12
  Mielenkiintoiselta vaikuttaa näin itämaisen tanssin aloittelevana harrastajana, mutta tätäkin keskustelua voi varmaan jatkaa tanssiketjussa: URL

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit