Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Välillä hyviäkin uutisia!

Kirjoittanut: Sire (Aktiivi)
 • Lähetetty: 02.01.2008 19:26

Lainaus: Deadboy

Voorumin taso tuntuu taas olevan ainakin vähän nousussa?


Jeps, ja hyvä niin. Ihan hyvä että porukka tajusi millaisessa alamäessä touhu oli, ja reagoi. Tosin joskus tuntui että suurin osa foorumia spämmäsi ja loput kitisivät siitä kuinka huonosti asiat olivat. Meinasin siinä vaiheessa ärähtää, että ihan hyvä kun faktat todetaan, mutta sitten pitäisi alkaa tositoimiin eikä jäädä ruikuttamaan. Panostaa omiin viesteihinsä, ehkä keksii uusia mielenkiintoisia keskustelunaiheita... Toivottavasti saadaan kaikki porukalla tasoa nostettua, sitä varmemmin saadaan sivustolle eksyneitä järkeviä yksilöitä liittymään, kirjoittamaan mielenkiintoisia juttuja, jne. Uu jeah, positiivinen ketjureaktio.

Minunkin puolestani tänne saavat tulla ihan kaikenikäiset, kypsyys ja maan kamaralla tallusteltujen vuosien määrä eivät ole sama asia. Aika moni nuorempi ihminen tällä foorumilla kirjoittaa ihan fiksuja viestejä. Ei täällä juuri nyt taida olla ketään joka minua ärsyttäisi. Bonuspisteitä "pikkuisille"!

---

Minä lähden huomenna Lahteen velipoikaa moikkaamaan. Ahh, tilapäiset maisemanvaihdokset piristävät
Kirjoittanut: pikkumyy (Nimetön)
 • Lähetetty: 05.01.2008 14:08
Eilen meille vihdoin tuli uusi tiskikone. Edellinen hajosi noin viikon ennen joulua. Siitä lähtien on "saatu" tiskata käsin. Nyt riittää taas se ku tunkee astiat koneesee ja ottaa pois.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 05.01.2008 21:46
Minä olen aivan lääpälläni kaikkiin teihin foorumilaisiin. Te olette tehneet tästä sivustosta sen mitä se nyt on.
Kirjoittanut: kalmakalle (Aktiivi)
 • Lähetetty: 05.01.2008 21:49
Tässä on taas alkanut uudet ideat rullaa. Tuli tehtyä cybermetallia. Taitaa olla seuraava eli jo 3 plätty, kun saan ton toisen ensikdi julkastua, tällästä. On tunnelmallista, mutta biitti jyllää. Yritän säilyttää oman tyylini silti vaikka musa on idustrial/cyber.
Kirjoittanut: DarkMessiah (Aktiivi)
 • #1 395
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: DarkMessiah
 • Lähetetty: 06.01.2008 23:08
Nyt elämä hymyilee erittäin leveästi, aurinko paistaa, linnut laulelee...
Love is in the air...
Kirjoittanut: Moruganna (Aktiivi)
 • Lähetetty: 07.01.2008 18:25
Ostin tänään uuden mp3-soittimen johon sain rahat kun kävin maideilemassa *keksii omia sanoja*
Entinen soitin onnistui hajoamaan koska sisältä irtosi joku virtapiiri, jee. Käy se vielä muistitikkuna, mutta päälle sitä ei saa.
Kirjoittanut: Doomeri (Aktiivi)
 • Lähetetty: 08.01.2008 14:08
Aikani laskelmoitua niin tulin siihen johtopäätökseen että rahan riittävät sittenkin ens kesän suunnitelmissa olevaan amsterdam reissuun... ...JES!
Kirjoittanut: Azrael (Aktiivi)
 • #1 398
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 08.01.2008 17:28
Sain juuri kasattua viimeisetkin sentit tulevan kesän Provinssireissua varten, nyt tässä odottelen, että missähän vaiheessa tämän vuoden artistikiinnityksiä aloitetaan tuomaan esille.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • Lähetetty: 08.01.2008 19:07

Lainaus: Azrael

Sain juuri kasattua viimeisetkin sentit tulevan kesän Provinssireissua varten

Voi miten hienoa! Onnistuisipa joskus itseltäkin..
Tai sain viimevuonnakin taas rahat ajoissa kasaan, mutta tuli sitten pakollisia rahanmenoja. Ja aina mun kohalla homma vaan kusee käsiin tai tulee vähintäänkin monta mutkaa matkaan
Kirjoittanut: raavittu (Aktiivi)
 • #1 400
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 10.01.2008 16:44
Musta tuli sitten opiskelija

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit