Gootti.net

Löytyisikö sellon soittajaa?

  Kirjoittanut: Ardath (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 22.08.2010 18:18
  Terve

  Kokeilempas nyt täältäkin, kun muusikoiden.netistä, imperiumista ja paikallisten musiikkokoulujen seiniltä ei ole tärpännyt...

  Elikkäs, Lahtelainen The Body Snatcher etsii riveihinsä osaavaa, innostunutta ja täysi-ikäistä sellistiä. Tarkoituksena on aloittaa keikkaileminen ensi talvena ja tämä syksy istua tiukasti treeniksellä biisejä treenaillen.

  Musiikillisina vaikutteina mm. Dimmu Borgir, Cradle of Filth, Swallow the Sun, Bram Stoker's Dracula soundtrack, Fields of the Nephilim yms.

  Valmiita biisejä on iso liuta ja osaan löytyy, jopa nuotitkin. Biisejä voi käydä kuuntelemassa tuolla:

  www.mikseri.net/bodysnatcher
  www.myspace.com/thebodysnatcherband

  Vastauksi joko tänne tai postiin:
  tbsnatcher@hotmail.com

  Ottakaa rohkeasti yhteyttä niin kerron lisää!
  -Tommi

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit