Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

mistä turkkisäärystimet?

  Kirjoittanut: Addicted (Jäsen)
  • Lähetetty: 13.10.2010 15:47
  en tiedä suomenkielistä nimeä näille, joita kutsun vain nimellä furry leg warmers, mutta jotenkin ehkä osaatte otsikosta ymmärtää mitä tarkoitan. Haluaisin siis tämmöisiä http://cn1.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/e8/c/AAAAAnSB RcEAAAAAAOjLdQ.jpg?v=1207147036000 mutta en yhtään tiedä mistä niitä saa Suomessa. Osaisiko joku kertoa mistä niitä saa, mieluiten joku joka on myös Suomessa, en tahtoisi lähteä ulkomailta tilaamaan näitä..
  Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
  • Lähetetty: 13.10.2010 16:17
  Eiks noita oo melkee jokasessa erikoisrelettä myyväs kaupas?
  Kirjoittanut: Aralynia (Jäsen)
  • #3
  • Arvo: Edistynyt
  • • Muokkasi: Aralynia
  • Lähetetty: 13.10.2010 18:15
  Ainakin Morticiassa noita myytiin viime vuonna, nykyisestä tilanteesta en osaa sanoa. Ovat kuitenkin helppo tehdä itse, mikä varmasti tulee halvemmaksikin jos on yhtään taitava käsistään. Ostin omani joskus Morticiasta, laatu ei päätä huimaa, hinta kylläkin.

  E: http://www.hazardshop.net/asusteet-legwarmers-c-70 _71.html tuolta ainakin löytyy, itse kaupan luotettavuudesta en tosin osaa sanoa mitään.
  Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
  • Lähetetty: 13.10.2010 21:27
  Tästä olisi voinut kysyä myös aiheessa Yleinen "halutaan ostaa"-thread!:issa, eikä tehdä omaa aihettaan. Luethan foorumisäännöt ja varmistat jo valmiiden aiheiden sisällön ennen uuden luomista.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit