Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Goottikauppoja Tukholmassa

  Kirjoittanut: OngelmaTeini (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 15.10.2010 11:08
  Olen siis menossa ensi viikolla Tukholmaan ja kyselisin että löytyykö sieltä mitään goottikauppoja..?
  Netistä olen yrittänyt kaivella, huonoin tuloksin..
  Kirjoittanut: Miss Angel (Aktiivi)
  • #2
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 15.10.2010 13:41
  Tästä taitaa olla jo keskustelua Goottikaupat-ketjussa, jos en väärin muista. Sieltä kannattaa vilkaista, koska pieni mututuntuma, että tämä ketju saattaa saada lukkoa
  Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
  • Lähetetty: 15.10.2010 13:54
  Oikeassa olet. Muistaakseni Tukholman kaupoista on keskusteltu jo goottikaupat-ketjussa, kunhan vain jaksaa selata.

  Luethan foorumisäännöt ja tarkistat jo olemassa olevat aiheet ennen uuden luomista!

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 7 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit