Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat, vinkunat ja muuta valitusta!

Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 31.12.2010 19:16
Kissalla luultavasti syöpä, kasvain ainakin. Maksaa ihan hirveitä saada varmennetuksi kumpaa on, kun leikkauskin jo syö rahavaroja ihan tolkuttomasti. Toisella kissalla näyttää myös olevan jokin hätänä, se vain laihtuu raasukka ja viihtyy yksin pimeässä kopissa nököttämässä.

Vaikka 2 kissaa onkin terveinä, niin ei se paljoa lohduta. Jokainen on yksilö ja omalla sijallaan sydämessä.
Kirjoittanut: JM16180 (Jäsen)
 • #282
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: JM16180
 • Lähetetty: 31.12.2010 21:47
Tein tänään elämäni yhden kivuliaimmista valinnoista. En vielä varmasti edes tajua tekoni mittasuhteita, että hyvää uutta vuotta vain itselleni.
Edit.
Selvisin jotenkin eri raiteille käyttämällä suomen kieltä. Jännää. Taas jotain erikoista.
Kirjoittanut: Azrael (Aktiivi)
 • #283
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 31.12.2010 23:01
Vietän tässä ensimmäistä vuodenvaihdostani ihan yksin. Osittain tilanteeni johtuu omista valinnoistani ja osittain taas ei.

Lievästi sanottuna v*tuttaa.
Kirjoittanut: Severana (Jäsen)
 • #284
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 01.01.2011 22:56
Että voi v*tuttaa. Ystäväni kertoi, että eräs puolituttu on levitellyt minusta ja miehestäni otettua kuvaa facebookissa. Tämä tyyppi ei tietenkään vaivautunut kysymään lupaa kuvan ottamiseen tai levittämiseen. Kuva on julkisella paikalla, eli ravintolassa otettu tarkoituksella meistä kahdesta, mutta jotain tapoja nyt sentään voisi kuvaajallakin olla ja varmistaa kuvattavien halukkuus kohteeksi. En nimittäin ole halukas jonkun randomtutun kameran eteen. Lisäksi mulla on se periaate, että en laita nettiin yhtään kuvaa itsestäni. Eipä näköjään tarvikaan, kun muut tekee sen puolestani.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 03.01.2011 17:29
Ennakkotehtävät rassaavat. Pitäisi kirjoittaa juttu englanniksi, ei siinä mitään. En kuitenkaan tajua, kun tekstissä pitää suunnitella eräänlainen kampanja, ja käyttää siinä "digital consepts and solutions". Eh, what? Koneella kirjoitettua tekstiä pitää olla, mutta en ymmärrä, mitä tarkoittaa digitaaliset käsitteet ja ratkaisut...

Olen tyhmä.

Muoks: tässä siis annettu tehtävä.

"Create digital concepts and solutions for a campaign that makes people change their diet and way of
living. Select a main target group for your campaign.
The concepts may include game(s), support group(s), educational information, just to mention a few.
Following details need to be found from the document:
The basic objectives of the application(s); the target group, a list of the platforms to be used.
Output: a written document (max. 2 pages A4).
Criteria for assessment: originality, credibility, consideration of the target group, quality of written
English."

muoks 2: vai tarkoittaako se periaatteessa sitä, että kampanjan pitäisi olla olevinaan esim. nettisivusto/foorumi/sovellus eikä esim. mikään laitos, jossa ohjelmaan osallistutaan?
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #286
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 03.01.2011 18:16
Voi per...honen. Jos en olisi alkanut väkisin vääntämään mallistoa portfolioksi, olisi opinnäytetyöni niin helposti jo valmis. Mutta ei, kun kaikki pitää tehdä hankalamman kautta ja kahtena kappaleena. Taas sitä saa kärsiä tyhmästä päästään.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 03.01.2011 19:06

Lainaus: Iiriva

muoks 2: vai tarkoittaako se periaatteessa sitä, että kampanjan pitäisi olla olevinaan esim. nettisivusto/foorumi/sovellus eikä esim. mikään laitos, jossa ohjelmaan osallistutaan?

Niin sen ymmärrän, eli vaikka joku laihdutusfoorumi jossa käyttäjät voivat saada vertaistukea. Tai vaikka nettiselaimella pelattava videopeli, joka sisältää esim. tietoiskuja terveellisen ruoan iloista.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 03.01.2011 19:14

Lainaus: kuopassa

Tai vaikka nettiselaimella pelattava videopeli, joka sisältää esim. tietoiskuja terveellisen ruoan iloista.


Ai hitto kun kuulostaa jännältä ja vaativalta, mie ainakin pelaisin heti! Kerää kyssäkaaleja, varo suklaata ja donitseja!

Ja jos ei olisi OT, selkäkin reistaa. Onnistuin pari päivää sitten iskemään suhteellisen ulkonevan selkärankani kiviseinään, ja vieläkin sattuu suatanasti. Ei nyt sitten tiedä, suuttuivatko selkälihakset äkillisestä iskusta vai tuliko luukalvoon pienen pieni repeämä, mutta helvetisti sattuu silti. Mukavata. Ehkä se tästä vielä helpottaa, mutta ruumis toimii moitteettomasti, joten mitä tästä lääkäriin menemään. :p
Kirjoittanut: Niflheim (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.01.2011 20:03
Ikävä sattuu aina eniten, ja tieto etten voi enää koskaan kyseistä ihmistä omakseni saada.. :' (
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 04.01.2011 00:13
Päivän isoin saavutus on ollut kirjoittaa alla oleva MySQL-kysely, joka ei arvatenkaan edes toimi niin kuin haluaisin. Olisi hienoa päästä tekemään vähäksi aikaa vaikka klapeja tämän vastapainoksi. Tietysti jos pääsisin ikinä kirveen kanssa jonnekin hosumaan, löisin sillä omaan sääreen ja päätyisin sairaalaan, jossa kehittäisin itselleni sellaisen telkkarin pseudodokkarista tutun friikkisyndrooman, joka saisi minussa tuntemaan pakottavaa halua leikkiä pientä vauvaa ja pukeutua vaippoihin ja potkuhousuihin.

Koodia: SELECT member_id, login, kirjautumishetki, custom_14, custom_19 FROM members WHERE (custom_14 = '$sukupuoli') AND (custom_15 < '$ika2' AND custom_15 > '$ika3') AND (custom_11 $tyyli2 OR custom_20 $kotiseutu2) LIMIT 0, 20

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit