Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat, vinkunat ja muuta valitusta!

Kirjoittanut: Myria (Aktiivi)
 • #611
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 14.03.2011 18:21

Lainaus: Iiriva

Verikokeet saatiin juu otettua, mutta minun olisi pitänyt vielä erikseen soittaa labran omaan ajanvarausnumeroon ja varata aika myös laktoosirasitukseen. Ai jaa. Enpä sitä tehnyt, kun sitä ei minulle oltu kerrottu. Tai sitten kristallipalloni oli taas epäkunnossa ja tarot -kortit väärässä järjestyksessä.

Mulle lääkäri ei maininnut, että verikoe pitäisi ottaa aamulla, ja unohti allekirjoittaa reseptin. Resepti tulee kai postissa, ja labraan menin uudelleen seuraavana aamuna. Eikä ollut edes arvauskeskus vaan yksityinen.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #612
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 14.03.2011 19:26
Verikokeista puheenollen...

Käyn lääkityksen takia turvakokeissa parin kuukauden välein. Verikokeet eivät muuten tee pahaa, mutta meikäläisen suonet eivät ole kauhean yhteistyökykyiset, niin muuten helppo toimenpide muuttuu toisinaan aika inhottavaksi. Tänään taas kerran labratäti ronkki ja pyöritteli neulaa aikansa, kunnes sai kalastettua yhden suonen, josta ei tietenkään saatu kuin puolet tarvittavasta. Niinpä sitten piti rei'ittää se oikeakin käsi. Minulla on pienet suonet, kohtuuheikko verenkierto ja kuulemma verisuoneni vielä muljahtelevat jotenkin hassusti karkuun kun niitä koittaa kalastaa neulalla.

Nyt on mojovat mustelmat molemmissa kyynärtaipeissa ja koko päivän molemmat kädet olleet ihan vetelät ja käsien taittaminen sattuu. Aina pientä kikkailua se veren saaminen, mutta tällä kertaa lopputulos ihan poikkeuksellisen kipeä. Mutta sentään näytettä oli ottamassa lempilabratätini, jolla on ihan paras huumorintaju. Ei ole ihan niin paha mieli kipeistä käsistä kun tietää, että se kuiteskin tekee parhaansa.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 15.03.2011 02:03

Lainaus: DeadlyNightshade

Luonnollista? No, riippuu siitä, lasketaanko kaikki ihmisen aiheuttama paska luonnolliseksi.

Kuvassa näkyvä panda elää jossain häkissä koko elämänsä. Ei se pääse toteuttamaan itseään niin kuin luonto on tarkoittanut. Tuo karhu pidetään väkisin hengissä, jotta se voisi lisääntyä, jotta sen jälkeläiset voisivat lisääntyä, jotta niiden jälkeläiset voisivat lisääntyä, jne. Tuo laji pidetään keinotekoisesti hengissä, koska ihmiset pitävät niitä suloisina, pörröisinä.
Kirjoittanut: DeadlyNightshade (Aktiivi)
 • #614
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 15.03.2011 08:37

Lainaus: kuopassa

Kuvassa näkyvä panda elää jossain häkissä koko elämänsä. Ei se pääse toteuttamaan itseään niin kuin luonto on tarkoittanut.


Mutta mikä on luonnollisen määritelmä? Puhutko tässä siitä, kuinka vahvemman kuuluukin lytätä heikommat? Vaikka ihminenkin on vain eläin, on meidän velvollisuutemme korkeamman ymmärryksemme ja oman tulevaisuutemme vuoksi yrittää pelastaa se, mitä olemme tuhoamassa. Tällainen hanakka "ihminen vs. luonto"-erittely kielii vain siitä, kuinka irtautuneita ollaan todellisuudesta. Biodiversiteetin häviäminen on vakava asia, jolla on vakavat seuraukset.

Yleensä uhanalaiset eläimet pidetään "väkisin hengissä" siksi, että ne voitaisiin joskus palauttaa luontoon, mikä on pandojen kohdalla hyvin vaikeaa toteuttaa sillä laji on äärimmäisen uhanalainen. Esimerkiksi Przewalskin hevosen kohdalla luontoon palauttaminen on onnistunut hyvin. Eläintarhat tekevät arvokasta luonnonsuojelutyötä, vaikka ne joutuvatkin myymään itseään kaikenlaisille pällistelijöille. Eihän mikään pyöri ilman rahoitusta.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 15.03.2011 09:24

Lainaus: DeadlyNightshade

Puhutko tässä siitä, kuinka vahvemman kuuluukin lytätä heikommat?

En tietenkään kannusta lajin hävittämiseen, vaan pidän vain luonnottomana kasvattaa pandoja vain pandojen kasvattamisen takia. Ei ihmisellä ole oikeutta mennä rassaamaan jonkun lajin kohtaloa vain sen takia, että siihen kykenemme. Vastustan siis pandojen elinolojen ryssimistä ja lajin tulevaisuuden peukaloimista.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 15.03.2011 10:48

Lainaus: kuopassa

Vastustan siis pandojen elinolojen ryssimistä ja lajin tulevaisuuden peukaloimista.


Kaikki eläintarhatoiminta tähtää kannan elvyttämiseen luonnossa pitkällä tähtäimellä. Näin ollaan onnistuttu tekemään mm. kultapandojen tapauksessa; laji oli ennen sukupuuton partaalla, kunnes toimenpiteisiin ryhdyttiin.

Tästä voi jatkaa keskustelua vaikkapa eläimet-ketjussa.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #617
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 16.03.2011 09:50
Jumissa, jumissa ja vielä kerran jumissa. Hirmuisa pääkipu ja huimausta ja vihlontaa, kun liikkuu. Ei ole kivaa, kun olen todella herkkä menemään jumiin.
Hieronnan jälkeen pysyy "hyvänä" muutaman päivän - Maksimissaan viikon. Ja taas on ihan tukossa. Kasvoja ja päätä myöten.. Ah, stressi, joka vaan pahentaa asiaa.. Murh!
Kirjoittanut: Polyunsaturated Doll Blood (Aktiivi)
 • #618
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 16.03.2011 14:43
AIVAN PAKKO tulla avautumaan kuinka huonolla tuulella olen ollut koko päivän eikä tuuli vaihda millään suuntaa. Onneksi noin vartin päästä pääsen jonottamaan pihalle bussia ja miettimään kuin vihaan muita ihmisiä. No, siis kaiken takanahan on mies ja tämänaamuinen aivan käsittämättömän typerä riitamme joka riistäytyi käsistä syystä että minä lähdin tapojeni vastaisesti mukaan. Ja heitin vielä löylyäkin. Mutta miksi miksi miksi minun pitäisi aina olla se joka vaan kuuntelee kun toinen huutaa. Aah. Taitaa jo vähän helpottaakin kun pääsi avautuun...
Kirjoittanut: Elegia (Aktiivi)
 • Lähetetty: 16.03.2011 15:08
Ainahan tuo on mukava saada tietää että on johdettu harhaan. Matto vedetty jalkojen alta taas vaihteeksi...

Mutta mitäs menin luottamaan.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #620
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 16.03.2011 17:19
On kyllä vähän typerä fiilis. Eilen tuli vuosi täyteen poikaystävän kanssa, ja noh. Poikaystävä unohti että meillä oli suunnitelmia ja vuosipäivä. Oltiin jo aiemmin sovittu ohjelmasta. Tiedän että se on periaatteessa vain päivä muiden joukossa, mutta oli oikeasti aika paha mieli, vaikka toinen olikin vilpittömästi pahoillaan. Ei se koskaan aiemmin ole unohtanut jos ollaan sovittu että vaikka mennään leffaan tai vastaavaa. Tarkoitus olisi huomenna tehdä ne jutut jotka eilen jäi tekemättä, eli joko leffaan tai sitten testaamaan keskustan uusi kiinalainen ravintola. En nyt silleen vihainen ole, mutta kieltämättä harmitti kun olin koko päivän siivonnut ja sen verran panostanut etten ollut ihan niin seinästä revityn näköinen kuin normaalisti ja se osoittautui melko turhaksi. Ja kun toinen oli niin kamalan pahoillaan asiasta niin sitten tuli vielä itselle kelju olo siitä, ettei osannut kätkeä sitä miten paljon harmitti, vaikka anteeksi oli jo pyydetty ja kaikkea. Ei sitten oikein saanut iltaa pelastettua, vaikka tortillat ja Stargate on varmaan ihan yhtä pätevä ohjelma vuosipäivälle kuin mikä tahansa muukin.

Tämän lisäksi nukuin ihan järjettömä huonosti. En yleensä näe painajaisia, mutta viime yönä psykopaattikummitussarjamurhaaja jahtasi minua koko yön. Nukuin vielä katkonaisesti ja heräilin, mutta aina kun nukahdin uudelleen uni jatkui samasta mihin se oli herätessä jäännyt. Luennot menivät lähinnä siinä että yritti olla nukahtamatta muistiinpanojen päälle, ja olen aika varma että ne muistiinpanotkin ovat jotain tyyliin "zzzdfagh koska ZzZzzZ jotain epäoleellista dasdfgg ei jaksa ZzzZzz"

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit