Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, narinat, vinkunat ja muuta valitusta!

Kirjoittanut: Morso (Jäsen)
 • #971
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 10.06.2011 23:28
Minua ei niin tämä kuumuus haittaa, koska saan silti yöllä nukuttua. Enemmän haittaa aurinkoihottuma, mitä saan erittäin helposti. Ei tarvitse olla kuin alle tunti auringossa, niin illalla olen täynnä punaisia näppyjä. Että joo, nauttikaa oikeasti auringosta jos vain voitte, itse joudun olemaan varjossa ihanien hyttysten kanssa.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 11.06.2011 00:54

Lainaus: Ayuku

Onnittelut kaikille jotka nauttivat siitä, että kylpee hiessä yöt päivät, jotka eivät välitä siitä, että yöllä saa nukuttua 4 h ennen kuin herää tukahduttavaan kuumuuteen ja menevät sen jälkeen pirteänä 10 h työvuoroon.


No siinähän se nahka kasvaa. Oliko mukavampaa -30c pakkasessa?

Jep. Kelit on mitä on, ainoastaan tuo nakero hiukka huolettaa tässä kelissä, mutta pärjäähän se jos ikivanha colliekin kestää täydessä karvassa. Muutenhan tämä menis kylmällä suihkulla.

Tätä samaa keliä oli viime vuonna lähes kaksi kuukautta putkeen. Älkää nyt vielä valittako.
Kirjoittanut: Ayuku (Jäsen)
 • #973
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 11.06.2011 10:47

Lainaus: mlrd

Oliko mukavampaa -30c pakkasessa?


Itseasiassa oli. Talvella on ihanaa keittää höyryävä teekuppi ja käpertyä lämpimän viltin alle. Helteet on kai sellainen juttu johon en vain ikinä totu, enkä ikänä ole osannut nauttia olostani jos on liian kuuma. Viime kesä oli kaamea juuri kelinsä takia.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 11.06.2011 12:06
Ayukun tapaan fanitan enemmän pakkassäitä kuin näitä hellepäiviä. Toisaalta nyt on luonto vehreimmillään ja kukkeimmillaan. Olisi siistiä jos luonto olisi niin nätti kuin nyt, mutta olisi paljon pakkasta.
Kirjoittanut: Roudatar (Aktiivi)
 • #975
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 11.06.2011 15:55

Lainaus: kuopassa

Ayukun tapaan fanitan enemmän pakkassäitä kuin näitä hellepäiviä.

Sama. Ja syksy on mulle ihan ehdoton lempparivuodenaika, vaikka kaikista vuodenajoista tykkäänkin. Ei se syksyn autuas viileys ja upeat värit tuntuis miltään ilman kesää ja sen helteitä.
Hikihän tässä tulee ja ottaen huomioon, että nukuin koko viime talvenkin tuulettimen huristessa sängyn vieressä, niin tämä kuumuus ahdistaa. Varsinkin kun pikkuveli anasti miun tuulettimen "tuulettamaan ilmaa huoneeseen" tuuletusikkunan eteen, vaikka hyöty siitä on tasan nolla. Että kun havahduin ennen viittä aamulla niin oli pakko siirtyä sohvalle nukkumaan, lähemmäs toista tuuletinta. Mutta helpostuksen suo suihku. Kun eletään kaivovedellä, niin se vesi joka sieltä tulee on aivan taivaallisen kylmää. Toki miinuksena on orastava kesäflunssa (kun ei vaan iskisi kuume, siinä tapauksessa tekisin jo kuolemaa).
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #976
 • Arvo: Platinagootti+
 • • Muokkasi: BronzeRain
 • Lähetetty: 12.06.2011 12:11
Siinä meni ne helteet. Toisaalta olen kiitollinen, huomenna alkaa työt ja olisi ollut helvettiä istua sisällä kun ulkona on kaunis ilma. Mutta kun... No, ihan sitä mitä Piiskansiimakin sanoi.

Ai niin, ja olen onnistunut saamaan aurinkoihottumaa ensimmäistä kertaa moneen vuoteen. Vieläpä decolteelle, niin että sekä kutina että raapiminen tuntuu yhtä helvetilliseltä. Joo, olisi ehkä pitänyt muistaa nauttia siitä varjostakin, kuitenkin.

Minulla on viha-rakkaussuhde sekä helteeseen että pakkaseen. Olen viluinen, ja minulla on huono ääreisverenkierto. Pakkanen ei ole hyvä. Lisäksi kärsin ajoittain kylmäallergiasta. Toisaalta, kylmä on hyväksi nivelilleni, kun taas helle turvottaa kädet ja jalat muodottomiksi möykyiksi. Yyh, en pärjää missään ilmastossa hyvin..
Kirjoittanut: DeadlyNightshade (Aktiivi)
 • #977
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 12.06.2011 18:17
Vihaan pakkasta mutta rakastan lämpöä, joten olen luvannut vinkua vain pakkasesta ja sen olen tehnytkin.
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 12.06.2011 18:18
En halua takaisin suomeen täältä turkista.
Vaikka täällä onkin kuuma mutta niin taitaa olla suomessakin ja siel on vieläpä vaikeampi hengittää.
Toiseksi ottaa päähän niin maanperkeleesti; Rob Zombie on perunut esiintymisensä sonispheressa, ja nyt sinne tulee joku ruottalainen hammerfall joka ei kiinnosta sitten pätkääkään mua. -.-
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 12.06.2011 19:58
Ukkonen, tule takaisin! En hyväksy vain vartin sadetta ja jyrähtelyä, joka toi edes hetkeksi helpotusta helteeseen!

Epäreilua, minä pidän ukkosesta...

Olen myös onnistunut helteillä laihtumaan miltei 3 kg, mikä on minun painollani pelkästään huono asia. Juuri kun olin ensimmäistä kertaa elämässäni onnistunut pysymään yli 50:ssä kilossa.
Kirjoittanut: AlienSexGarden (Jäsen)
 • #980
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 12.06.2011 20:54
Yhdyn muidenkin kitinään sietämättömästä kuumuudesta. Nimim. ikuinen talven lapsi.

Ja lisäksi Rob Zombie perui esiintymisensä Sonispheressä. Kaikista kesän tulevista keikoista, sitä odotin eniten. Ei sitten. Ei pakolla. Ei tietenkään.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit