Gootti.net

Ongelmia Gootti.netin sivujen avautumisessa?

  Kirjoittanut: Orthoxina (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 10.02.2011 11:38
  En löytänyt nyt tähän hätään että minne muualle tästä kirjoitella, mutta...

  Onko muilla ongelmia koko sivuston latailussa? Itsellä tämä ongelma aika usein, selain aikakatkaisee sivuston latauksen (ongelma ei ole täällä päässä nettiyhteydessä). Hankaloittaa goottinetin käyttöä aika tavalla, kun puolilla kerroista sivustoa ei pysty käyttämään, tai alkaa kesken kaiken pottuilemaan kun on jostain ketjusta lukenut ensin kymmenen sivua ja sitten lakkaa taasen toimimasta :/. Selaimena täällä päässä on Safari.

  Vinkkejä, syitä, anyone?

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
   Järjestä treffit