Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Korsetti

Kirjoittanut: kismet (Nimetön)
 • Lähetetty: 16.06.2007 12:15
Mistä kannattasi kysellä mittatilausta? Semmosta ihan kohtuuhintaista... Ei satoja euroja!! Old Raven ainakin on. Rorasah ei enää tee. Ikävä ettei ehtinyt minulle vastaamaan ennen kuin homma muuttui. Siel ois ollut yksi todella kaunis korsettimalli ja kangas. Voiko korsetti alkaa "painaa" jostain kylkiluiden kohdalta? Tätä oon paljon miettinyt. Jso sattuisi nin paljon ettei voi käyttää ja raha mennyt hukkaan. Olen ajatellut et ehkä ensin jos saisi vyötärökorsetin ja sitten myöhemmin ihan rintojen yli menevän. Voisi ensin makustella/tunnustella miltä semmonen tuntuu kun koskaan ollut.
Kirjoittanut: Kuoletettu (Jäsen)
 • #362
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 16.06.2007 16:32
Ei... Korsetit eivät oikein ole minun makuuni, vähän turhan naisellisia minulle ;P
Kirjoittanut: raavittu (Aktiivi)
 • #363
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 16.06.2007 17:04

Lainaus: kismet

Voiko korsetti alkaa "painaa" jostain kylkiluiden kohdalta?


Riippuu mallista. Vaikket tightlacingia harrastaisikaan,niin luepas tuolta noista korsetin malleista URL.
Jos malli on esim. tavis-morticia (siis sellanen satiininen,millaisia on melkein kaikilla), niin tuskin puristaa :]
Kirjoittanut: RottenBanana (Jäsen)
 • #364
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 17.06.2007 13:46
Noh on mulla 1. ;< (vaan)
Sellain kokokorsetti... päällyskorsetti, ei alus.
Se on kokonaan mustaa samettia ja siinä on muoviluita. Ei koristekorsetti jtn. sitä voi kiristää.
Se kyllä kiristää ihmeen hyvin vaikka muoviluita on.
Uusia olen ostamassa jahka Helsinkiin pääsen. ;'>
Noh ei "uusia" ehkä yhden uuden.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 18.06.2007 14:12
Nyt lähti Fairygothmotherille säpokysely siitä, missä tilaus viipyy. Jännityksellä jään odottamaan että missä tökkii. Toivottavasti saan nyt tuon korsetin ennen Tuskaa...

Pahin juttu on siinä, että tuossa vaatekappaleessa on jo kiinni 100 puntaa varausmaksua.
Kirjoittanut: maarit (Jäsen)
 • Lähetetty: 19.06.2007 13:40
En voisi elää ilman korsettia/korsetteja! Rrrrrrakastan niitä!! Joka gootti-tytön ehdoton "kapistus", ainakin mun mielestä. Ja mieli tekisi ostaa uusia korsetteja, mut kun toi oma "talous"-tilanne ei aina oikein sallisi sellaista!
Kirjoittanut: Kivesnipsutin (Aktiivi)
 • #367
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 19.06.2007 23:36
En omista korsettia _vielä_ mutta ajattelin Belle Modestessa teettää itselleni sopivan. Ei oo sopivaa korsettia tuntunut löytyvän, se mortician tusinakorsetti tuntu ihan hyvältä, mutta en halua ostaa sitä kun siinä kuulemma kangas hajoo käsiin, plansetti ja luut menee kieroon jos vähänki enemmän käyttää, ja yksi syy tietenkin oli se, että se on niin monella.
Kirjoittanut: Raivonkyynel (Nimetön)
 • Lähetetty: 19.06.2007 23:50
Nyt varmistui, että tulee valkoinen pellavakorsetti Old Ravenilta. Johanna oli kerran värjännyt koneessa sitä pellavaa ja kaksi kertaa käsin ja aina sama tulos: laikukas tummansininen. Valkoinenkin on nätti väri, ja itseasiassa mulla oli suunnitelmissa/haaveissa teetättää joskus valkoinen korsetti
Kirjoittanut: CybellaTraurig (Aktiivi)
 • #369
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 20.06.2007 16:02

Lainaus: Kivesnipsutin

kangas hajoo käsiin, plansetti ja luut menee kieroon jos vähänki enemmän käyttää


Minä oon käyttäny tosi paljon ja on pysyny ihan täydellisenä Pitää vaan olla hellä ;D
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 20.06.2007 20:28

Lainaus: CybellaTraurig


Lainaus: Kivesnipsutin

kangas hajoo käsiin, plansetti ja luut menee kieroon jos vähänki enemmän käyttääMinä oon käyttäny tosi paljon ja on pysyny ihan täydellisenä Pitää vaan olla hellä ;D


Minullakin on ollut se jo vuoden, ja täydessä kunnossa on edelleen. Ilmeisesti monet eivät osaa olla helliä ja malta olla lainaamatta niitä kavereille (varma korsetin hajottaja). Se on jopa kaventanut minua 8 senttiä tämän vuoden aikana, joten pitää ostaa uusi, tällä kertaa punainen... O__o eikä kyllä haittaa, että se on se tusinakorsetti ja taas kakkoslaatua, mutta jos osaan pitää sitä yhtä hyvin kuin edeltäjäänsä, ei pitäisi tulla ongelmia

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit