Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mistä samanhenkisiä nettikavereita?

  Kirjoittanut: Emohippi (Jäsen)
  • #1
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 22.04.2011 22:52
  Siis mistä oikein löydän samanhenkisiä (hieman vinksahtahtaneita) nettikavereita? No täältä, lol! Mutta miten? En osaa tutustua ihmisiin irlissäkään, niin miten netissä? Pitäiskö vaan ruveta stalkata jotakuta ja mennä sanomaan et: "oon seurannu sua pitkään, ollaaks kavereita? " Haluaisin sellaisen ystävän joka on yömyöhään koneella ja voitaisiin keskustella pitkään ja syvällisesti..
  Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
  • Lähetetty: 22.04.2011 23:14
  Foorumilla on jo Etsitään ystävää-viestiketju, jossa on valtava määrä ihmisten ilmoituksia, sisältäen mm. paljon meseosoitteita.

  Käythän läpi jo olemassaolevat aiheet ennen uuden avaamista, ettei tule liian samankaltaisia turhaan.

  Minä olen nyt iso, paha, manipuloiva ja kertakaikkisen Hitlermäinen moderaattori ja suljen tämän ( ). Jos on jotain purnattavaa, asiasta voi minulle ilmoittaa yksityisviestitse.

  Kiitti moi

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 4 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit