Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Etsitään goottipoikaa tai miesgoottia pk-seudulta

  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 06.06.2011 23:14
  Ruskettumisesta kertova juttu suuressa sanomalehdessä tulee sisältämään myös goottivinkkelistä esitettyjä ajatuksia. Sen takia etsinkin pk-seudulta tai lähistöltä kuvausta varten mieluusti miessukupuolta edustavaa goottia. Jos haluat saada päästä lehteen, laita yksityisviestiä minulle ja ilmoita siinä sähköpostiosoitteesi ja mieluusti myös puhelinnumerosi, niin välitän ne eteenpäin toimittajalle.

  Ilmoitus on voimassa kunnes se ei ole enää.
  Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 06.06.2011 23:44
  Jännähköä, että rusketusjuttuun halutaan nimenomaan miespuoleinen henkilö. Nahan käristyshän kun on perinteisesti tyttöjen juttuja, ja sen vaikutukset gootikkaaseen ulkonäköön nyt ainakin.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 06.06.2011 23:47
  Jännähköä joo, jepajee. Tähän halutaan poika tai mies, koska juttuun tulee muidenkin tyylien edustajia, joista monet ovat vastakkaista sukupuolta.
  Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 09.06.2011 08:31
  Ilmoitus ei ole enää voimassa.

   Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

   Vaihda maisemaa

   Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

   • Goottifoorumia selaa 5 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
   Järjestä treffit