Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinät, natinat, vikinät ja muut valitukset!

Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #91
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 19.07.2011 15:32
Kävin poistatuttamassa kaksi viisaudenhammasta. Naama toistaiseksi tunnoton, tuskin maltan odottaa että tunto palaa. Toisessa niistä oli sellainen sormenpään kokoinen märkärakkula juuressa, lääkäri vaan sanoi että ei ihme että on ollut kipeä. Ja kuulemma saattaa olla ihan hyvän aikaa vielä jatkossakin.
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #92
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 19.07.2011 18:41
Meinasin sitten tukehtua magnesium tablettiin! >:/
Ei muuten ollut kiva tunne, kun ei henki kulkenut ja piti saada se pois. Lähti se sitten, mutta repi mukavasti kurkun. Nyt stnan moinen kurkkukipu ja kirvely. Ollut jo tuntikausia..
En enää taida niitäkään ottaa.
Kirjoittanut: Miss_Reaper (Nimetön)
 • Lähetetty: 20.07.2011 02:57
Miksi pilaan kesäni, tai ylipäätänsä elämäni, ajattelemalla entisiä kavereitani?
Heitä on siis kolme. Pahinta tässä on, että he ovat nykyään keskenään hyviä ystäviä, eli yksi heille yhteinen asia on niinkin ihana kuin minun entinen kaveruuteni. Ja he ovat toki kaltaisiani, mikä vaan satuttaa lisää; synkähköjä tyyliltään, tykkäävät joistakin samoista artisteista (täällä eivät kuitenkaan ole)...
Tunnen kait olevani itse syyllisenä yhteen näistä tapauksista, koska kyseinen tyttö vaikutti varsin mukavalta ja tuntui vielä yrittävän ylläpitää kaverisuhdetta sen heikennyttyä. Uusiin ihmisiin ei vaan pysty luottamaan kun on tarpeeksi kaadettu paskaa niskaan ja mieluummin irtautuu kuin uskaltautuu ihmissuhteeseen. Jaksan miettiä, millaista olisi, jos hän olisi vielä kaverini.
Olen kyllä päättänyt, etten jatkossa enää epäile ihmisiä kuten aiemmin, mutta tässä vaan tuntuu siltä, ettei tästä pikkukaupungista ole enää mahdollista saada kavereita, pahat puheet kun kulkeutuvat moniin korviin. Huoh.
Kirjoittanut: Idiot (Jäsen)
 • #94
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 20.07.2011 07:47
Jouduin eilen pyöräilemään kaatosateessa & olemaan niissä litimärissä vaatteissa parikin tuntia, ja sen seurauksena sitten näköjään sairastuin. Ei ole nyt yhtään hyvä ajoitus tällaiselle, kun tänään pitäisi jaksaa pakata ja aikaisin huomisaamuna lähteä Helsinkiä kohti.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 20.07.2011 11:57
Mitä V, huutonetti?!?! Osta heti -vaihtoehto on muutettu MAKSULLISEKSI!!! On se ny hemmetin kivaa...
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 20.07.2011 14:27

Lainaus: Piiskansiima

Mitä V, huutonetti?!?! Osta heti -vaihtoehto on muutettu MAKSULLISEKSI!!! On se ny hemmetin kivaa...


Itse asiassa sitä itseään ei ole muutettu maksulliseksi, vaan osaksi maksullista tunnistautumista...Joo, kusee, mutta Huutonettikin on nykyisin yritys.
Kirjoittanut: Cata (Aktiivi)
 • #97
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 20.07.2011 19:19

Lainaus: Piiskansiima

Osta heti -vaihtoehto on muutettu MAKSULLISEKSI!!! On se ny hemmetin kivaa...


Tää on ärsyttänyt muakin : < pitänee ainakin kaikkien muiden kuin kuteiden myynnissä siirtyä esim. tori-sivustolle.

Mutta tällä hetkellä eniten ärsyttää muutto ja ennen kaikkea näytöt, joita vuokranantaja haluaa jo nyt järjestää. Kun myö tähän avokin kanssa muutettiin, oli kämppä jo näytössä tyhjä. Kyllä se mulle passais, että järjestettäis yks yleinen näyttö josta ilmoitettais tuolla asuntoilmoituksen ohessa, mutta se että täällä ravaa porukkaa kun me vielä yritetään asua täällä. Hirveän ahdistavaa, kun välitysfirma vaan laittaa puol tuntia ennen viestin että joo, tullaan pitään kohta näyttöö. : [
Kirjoittanut: Morgan Blood (Jäsen)
 • #98
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 20.07.2011 22:55
Muuttoasiaa minullakin... nimittäin kämpän löytäminen! On pahuksen ärsyttävää hangata jonkin opiskelijasäätiön kautta asuntoa, ja vielä täältä 380 kilometrin etäisyydeltä.

Huomenna lienee aloitettava yksityisille soittelu, sillä odottelu alkaa venyä ja ensi kuussa alkaa opinnot. Yksityiset tosin usein haluaa nähdä kasvot ennen sopimusta, joka taas on mahdotonta, sillä otin paljon töitä ennen kouluja. Umpikujatilanne, jee! Lisäksi tämä on ärsyttävää ihmiselle, joka on tottunut hoitamaan asiansa nopeasti ja jahkailutta.

Jos joku tietää Turusta huonetta/kämppää, jota kannattaa soitella, pistäköön yksäriä ennen kuin kuolen hajotukseen
Kirjoittanut: Elsie (Jäsen)
 • #99
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 21.07.2011 23:25
Juuri nyt minua kitisytyttää paljon:

1. Ihmiset eivät osaa vastata puhelimeensa. Esimerkiksi mielestäni olisi kohtuullista ilmoitella itsestään, jos on sovittu, että ko. ihminen majoittuu luokseni loppuviikosta (sanoi mahdollisesti tulevansa torstaina tai perjantaina) tai ainakin vastata kun soitan asiaa tiedustellakseni. No, sain tässä kuitenkin illansuussa viestin, jossa tämä kertoikin tulevansa lauantaiaamuna. Urgh.

2. Edellinen tarkoittaa, että vietän huomisenkin itseni seurassa, enkä tiedä kestääkö pääni sitä.

3. Sain juuri L-koodin 3. tuotantokauden päätökseen ja en tiedä kuinka paljon vihaa on mahdollista tuntea fiktiivistä hahmoa kohtaan, mutta Shane on kusipää.

4. Ostamani huppari ei sittenkään käy yhteen yhdenkään omistamani vaatekappaleen kanssa...

5. dfsiughsdoisiunbdfjbn pewkele...
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #100
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 22.07.2011 00:25

Lainaus: Elsie

Sain juuri L-koodin 3. tuotantokauden päätökseen ja en tiedä kuinka paljon vihaa on mahdollista tuntea fiktiivistä hahmoa kohtaan, mutta Shane on kusipää

.. mjaaah.. on siinä kyllä puolensa.. ;P
Ja kitinää!
Ei väsytä, ei.. Iltalenkki koirien kanssa on vielä tekemättä, joka kelloa, kun katsoo menee yölenkiksi.. Pläh..

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit